14.1.2024 19:31:57 Dari79
Re: Kuchyně za 100 000
No, to je přesně vono...
Když musíš mít na míru, tak musíš - buď jde fakt o cenťáky nebo křivý zdi nebo nějaký výklenek, komín...
Když máš prostor, můžeš na segmentu ušetřit.
Ta synova kuchyň - to objednal muž, z toho e-shopu, že i s montáží. Nebyla jsem "doma". Přijel jeden montážník, že na to má jen ten jeden den. Odjel, kuchyň smonotaná tak ze 75%, blbě - muž mu to (k mé velké nelibosti) podepsal... Druhej den zavolal známýmu truhláři, ten přijel, přeskládal to, přemontoval, nechal uříznout novou pracovní desku a znovu nasadil (takže to stálo asi dalších 10 000 ), ale ta kuchyň neskutečně prokoukla. Blbý to asi je, mě moji první kuchyň z IKEA montoval tenkrát "hodinový manžel". Tuhle teda známý truhlář, nenadával (nebo teda určitě ne přede mnou).
Je to ale určitě cesta, jak ušetřit, proti lince na míru...
Jinak "řetězcové" kuchyně, i při jimi avizovaných různých slevách, měli vždycky vyšší ceny, než ta naše místní truhlářská firma - hodně to dělá asi i ten materiál, i ty "spotřebiče přes nás" a tak, si myslím. I mezi nimi byly rozdíly třeba 20 000 Kč, a to i když jsem jim dala stejné obrázky, rozměry a tak.
Za 100 000 to prostě žádný zázrak nebude, ale slušná kuchyň to být může... Já bych s tímhle rozpočtem šla znovu za tou naší truhlářskou firmou. A to jsem fakt po kuchyňských studiích za poslední 2 roky strávila dost času...
Já mám za těch 100 000 bez spotřebičů něco takovéhohle, ale teda od toho truhláře a není to v lesku, ale bílém matném (sametovém, na dotek velmi příjemném) laminu:
https://www.okay.cz/cdn/shop/products/rohova-kuchyne-electra-levy-roh-270x180-cm-bila-vysoky-lesk-lak-2229592_1200x.jpg?v=1684161118
Odpovědět