Lido, Me takhle prudej pokladny v Globusu ve Sterboholich. Skenuju si ty kody a sporadane odkladam na kontrolni vahu. Stejne se, ale kazdou chvilku skener zastavi a pozaduje obsluhu. Ta pani co tam obsluhuje mi to minule vysvetlila. Pry dane zbozi ma nastavenou gramaz napr 250 g, ale vyrobce to osidil a je tam treba jen gramaz 225 g a ta vaha to proto zablokuje a pozaduje kontrolu. Desne me to stve, ze za prve me okradou na gramazi a za druhe, ze ten system takhle zdrzuje.
Nicmene ja jsem fakt pechfogl. Posledni romy, kdyz nekam letime, tak rodina projde kontrolou bez pivsimnuti zatimco ja musim i na drogovy test. 😂 Ja, ktera jsem ňikdy nebrala drogy, nekourim a alkohol jen v nejnizsi mozne mire, aby se to vubec pocitalo. Vypadam normalne, bezne a ani odevem nijak nevybicuju. Pri poslednim letu mi delali drogovy test 2x pokazde u jine kontroly a jeste jsem mela 1x rentgen. Cela rodina se mi smeje.😂😂😂
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.