2.12.2024 22:12:01 Stará husa
Re: Jak ven ze situationshipu?
Já tomu moc nerozumím. Jako pochopila bych, že jste vztah tajili, dokud jsi nebyla rozvedená, nebo, co by z toho mohl vytěžit tvůj BM. Ale teď? Proč? Děti a kamarádky ho znají, což je podle mě dobře, nebudeš jim představovat cizího chlapa. Nemusíte jim říkat, že tě vztah trvá už dva roky. Spíš mi přijde, že on se za tebe nějak stydí a nechce se mi vás vztah odtajnit. Moc tě asi nemiluje, je to pro něj rozptýlení a sex.
Já bych si s ním vážně promluvila v tom smyslu, že už nechci nic tajit, chci oficiální vztah, novou rodinu. Je mezi vámi 7 let rozdíl, to není zas tak hrozné. Můj táta byl od maminky mladší o 5 a půl roku, nová žena mého BM je mladší o 17 let. Žádné problémy co se týče věku nebyly. Zkusila bych mu říct, že ti nestačí tajné scházení na sex dvakrát týdně, že chce normální veřejný vztah, kdy budete spolu chodit do kina, jezdit na výlety a na dovolené, sbližovat se s tvými dětmi s výhledem založit normální rodinu. Podle jeho reakce poznáš, jestli tě má opravdu rád a jestli chce s tebou žít.
Odpovědět