Okolíku, no vidíš no.
A to jsem spíš ubrala, než popsala vše.
Mám prostě z jiného město a dost podobnou zkušenost. Ale i já jsem vždycky psala, že od 9-18h první semestr studují všichni přijatí podle daného rozvrhu(není možnost to udělat jinak) a co 14dní byli bez oběda (přesuny po městě a 20minut na oběd a přesun nedali).
A po večeři dobrovolné přednášky(to jsem taky psala vždycky takto) to jsou ty o kterých syn tvrdil, že mu pomohli v těch zkouškách, takže o ně přijít nechtěl.
A strojárnu bez té srpnové(nebo zářijové) matiky 14 denní než to začne, to se shodli všichni kdo tam skončili, že to nemá cenu ani začínat po střední škole.(nastartovat mozek matematicky)
Třeba TUL ten další rok po tom, co tam nastoupil syn, upravila osnovy (měli moc odpadu, který jim i částečně zdrhal na ČVUT, kde to dávali líp, malinko jednodušší , což synovi potvrdil i ten člověk co s ním je na táboře), takže třeba matiku co syn studoval a musel mít někdy ten první rok, bude stačit po novu až po bakaláři to je cca 4 rok.
Takže tak jak to studoval syn se to už dávno nestuduje, ty už to mají hotový co to dali a to je 15ks.
I po úpravě pravidel mají pořád dost odpadlíků.
NA TUL je bakalář jen 3 roky a dva ten zbytek na inženýra. Možná proto jedou ve větším zápřahu.
A mě teda přišlo zvláštní i ty zkoušky, ale asi zase škola od školy. dostali 3-4-5 příkladů museli být správně jen jeden mohl být blbě, aby mohli vůbec k ústnímu. (a to do skoro každého předmětu)
Tak to ber tak, že máš geniální dítě, že to dalo na stýpko jednodušeji a to moje holt na to stýpko a jedničky , bez nich stýpko nedávají musel studovat jak píšu, protože rok od roku chtěli lepší prospěch.
Má i červený diplom, tak to chtěl, nebo se zadařilo, moc neubral v tom zápřahu. To nevím, nepátrám po tom.
A fakt má nyní zajímavou práci, třeba i díky tomu.
Já třeba nesnáším, když mě někdo nařkne z toho, že lžu, když to není pravda.