2.1.2025 20:36:39 Stará husa
Re: Jak jste prožili vánoce a Silvestra?
Prožila jsem to klasický, naštěstí byly děti zdravé. Na Štědrý den jsem ráno nandala vánoční ubrus a ozdobila větvičky ve váze. Byla jsem na hřbitově zapálit našim svíčku (aka návštěva u rodičů), večer jsem si usmažila řízky, což během roku nedělám a koukala na pohádku. Na Boží hod byl u mě na obědě syn se snachou a dcera s pejskem. Měli jsme pečené kuře, já moc na to vaření nejsem. Zbytek svátků jsem byla doma, bylo hezky slunečno, tak jsem chodila na procházky a měla jsem z knihovny půjčených 8 knížek, takže jsem hodně četla. Letos jsme bohužel nesly s kamarádkami na naši obvyklou procházku po betlémech, jedná byla nemocná, druhá na chatě a třetí hlídala vnoučata. Na televizi jsem se nedívala, jenom na dvě nové pohádky na ČT1. Silvestr neslavím, jen jsem si zavolala se synem a snachou a koukala se na Vyšetřování ztráty třídní knihy, pak jsem šla spát. Zaspala jsem i petardy. Na Nový rok jsem jela vlakem za dcerou, pozvala mě na oběd, šly jsme na dlouhou procházku s pejskem (12 km), pak jsme si daly kafe a cukroví a šly jsme se podívat na novoroční ohňostroj. Pak jsem zas jela vlakem domů. A je po svátcích, dnes jsem prala, uklízela a zítra musím nakoupit, už doma nemám žádné jídlo.
Odpovědět