ve výsledku vlastně hezky
na to, jak jsem před vánoci byla naštvaná a znechucená a vztekala jsem se, že budu doma, vánoce ruším a ať si dělají všichni, co chtějí, bylo to nakonec v pohodě
předvánoční návštěva u tchýně proběhla relativně v klidu, vzala jsem si volno na pondělí, kdy jsem stihla všechno pochystat, pobalit, připravit, u sestry na šd bylo všechno v poklidu, stejně tak potom u táty... užila jsem si spoustu pohádek, jak už dlouho ne
pátek v práci byl celkem poklidný (hlavně cesta do a z práce, takový luxusní provoz bych brala častěji
), v sobotu pak návštěva u druhé sestry taky fajn...
a tenhle týden je v práci trochu blázinec - na jednu stranu se rozbilo pár systémů, což nám generuje víc práce, na druhou stranu polovina lidí má volno, tedy je o to menší provoz... nebýt těch nefunkčních systémů, byly by to tu takové poloviční prázdniny
a taky ještě tenhle týden je pořád minimální provoz na silnicích, což mi ušetří spoustu času... jo a pořád ještě je i večer dost pohádek, což mi dělá radost
(a největší radost mám z toho, že celé svátky byl syn relativně v pohodě, fungoval skoro jako za starých časů
dokonce i když vyrazil na silvestra s kamarádem do města, dorazil domů těsně před půlnocí a v dobrém stavu
)