Družně a přitom na pohodu.
Předvánoční večeře 20.12. v úzkém kruhu 15 lidí (naše děti a jejich děti) ve spřátelené restauraci, v pondělí 23.12. předvánoční akce na dílně, odpoledne a večer nákup, vaření, stromek - asi poprvé za víc než 30 let jsme ho zdobili s manželem sami.
Na Štědrý den dopoledne můj otec se ženou, pokec nad chlebíčky, odvezli si rybí polívku a jen půl vánočky, protože jednu dcera ráno neuhlídala, když jsme šli s manželem se psy. Štědrý večer se vzorným miminem, krom dcery a zetě ještě manželova maminka a strýc.
25. jsem v rámci pyžamového dne dodělávala cukroví, museli jsme připravit o nohy obří krůtu, aby se vlezla do trouby o šířce 75 cm.
26. nás bylo 21 - my, děti s partnery a rodinami, prarodiče a kamarád nejmladšího syna, ten u nás zůstal de facto až do včerejška, na jeden den odjel. Krom babiček jsme všichni byli i na noc, byl to parádní den i večírek končící pro některé se svítáním.
Pak dny na pohodu, procházky, bazén, 2 koncerty v klubu, knížky, vánoční filmy, jen drobně práce. Vykašlala jsem se i na plánování.
Silvestr dopoledne bazén i s vnoučaty, dětní i nedětní kamarádi naši i dětí, na půlnoc nás zůstalo tuším 18, většina dětí spala.
Dnešek jsem už měla pracovní ale bez lidí - překlápění systémů, zahájení inventur, první dílna.
Zítra proběhne revize loňska, plány na tento rok, příprava na sobotní valnou hromadu neziskovky.
Neděle odpočinek a jedeme dál