2.1.2025 20:58:32 77kraska
Re: Jakej byl rok 2024 pro vas?
narocny rok, na zacatku roku dcera odcestovala do exotiky, mela jsem o ni strach, pak priprava na maturitu a potom maturitni zkousky tahnouci se skoro 2 mesice - pisemky a odborne testy a didaktaky a ustni zkousky (nevzpominam si, ze by se za nas maturity tak tahly)...jednu zkousku neudelala, tak v lete chodila na doucovani, vsichni jsme z toho meli nervy, nastesti pak v zari zkousku udelala...na podzim s ni pak taky nejake tezkosti
ja v praci delala za dva, po propusteni kolegyne a seskrtani nakladu na konci roku 2023, pak jsem tri mesice delala navic jeste jeden projekt, takze jsem si asi nestacila vzit dovolenou a nekam jet, delala jsem to ve dne v noci kazdy vikend a kazdy vecer
k tomu kazdou nedeli navsteva u mych rodicu 80+, nastesti byli v roce 2024 zdravi (umerne k veku), tam se mi letos povedlo vyklidit zakramarenou dvojgaraz, ale uz se mi nepovedlo u garaze nechat spravit vrata a pronajmout ji, to jsem nechala na jaro 2025 .....cestou vzdycky ve vlaku prace na notebooku, dekuji timto spolecnosti Arriva za dobre pripojeni na internet a za velke stoly v tiche zone vlaku a za dostatek zasuvek
cely rok jsem mela pocit, ze je toho na mne moc
Odpovědět