22.3.2025 20:34:04 TaJ
Re: Co Vás těší (a co Vás štve)?
Knedli, je toho na tebe víc než dost...co si udělat nějaké dopoledne někde úplně sama, jen pro sebe? Dělám to párkrát do roka, když cítím, že nutně potřebuju být někde sama a vyčistit si hlavu. V práci je kolem mě pořád spousta lidí, doma taky skoro pořád někdo je a ani když zrovna není, tak se neodreaguju tak, jako když někam úplně sama vypadnu. Mám svoje místečko, asi hodinu autobusem od Prahy, ve všední den ráno se sbalím a strávím tam celé dopoledne, vezmu si sebou do batůžku termosku s čajem a něco dobrého a jsem celou dobu venku. Posedávám, koukám do prázdna, procházím se kolem, pozoruju přírodu a věci kolem. Nečtu, nekoukám do mobilu, nemluvím s nikým, nedělám prostě NIC. Dostávám se tam vždycky do zvláštního stavu, kdy v hlavě nemám snad vůbec nic...a domů se vracím krásně osvěžená a čerpám z toho i dál.
Jinak můj seznam:
Těší mě, že je jaro, všechno pokvete, budu sázet na balkón kytičky a zeleninu a budu tam vysedávat a koukat do zeleně...
Těší mě, že se synovi líbí ve škole a že tam jsou velmi vstřícní.
Těší mě, že jsme si skvěle užili synův imatrikulační ples a hlavně, že si ho opravdu užil i on sám, to je pro mě nejvíc.
Těší mě, že se manžel zatím zdravotně drží a že máme konečně po cca 2 letech celkem klid.
Štve mě...vlastně nevím, asi aktuálně nic, s čím bych mohla něco udělat...vlastně jo, jedna věc by se našla, štve mě, že se nedokážu dokopat a konečně vytřídit tu půdu a zlikvidovat pár krabic s věcmi, které straší v ložnici ještě po přestavbě obýváku a už tam jsou asi dva roky.
Odpovědět