14.4.2005 10:33:08 Zizu, syn 13měs
Re: Poraďte prosííím
Ahoj Mazulinko,
můj Luky má 13 měs a nejí. Ne že by jedl málo, občas,... on prostě vůbec NEJÍ! Byli jsme v nemocnici na vyšetření - vše o.k. Jen kojím a jsem na tom možná hůř než ty. Jím sice vitaminy pro kojící matky, ale jsem už asi 4 měsíce nemocná /kašel, rýma/ o vlasech, pleti a nehtech ani nemluvím..A navíc Luky v noci špatně spí, jsem celý den unavená a někdy i protivná. Jídlo mu nabízím pravidelně, snídaně, svačiny, oběd, svačiny, večeři - vše možné i nemožné, ale nechce. Jsem z toho někdy na nervy, zvlášť včera jsem byla u kamarádky, má 14měs holčičku - ta jí jak dospělý člověk a je o 5 cm vyšší než Luky. Přitom já měřím 176cm a manžel 193cm - takže jsem očekávala, že Luky byude taky vytáhlý. U vás může jít třebas o zuby, uši, zkus změnu prostředí, jiný talířek, misku, jinou lžíci, ať ho nakrmí někdo jiný, zkus mu dávat jídlo prstem, koncem lžičky, čtěte si u toho, přidej mu do čaje Glukopur-hroznový cukr - i když to nevím od kdy se může dávat... U nás to sice nezabralo, ale možná vám to pomůže. Mimochodem, teď zkoušíme homeopatika - možná se stane zázrak. měj se
Odpovědět