Jémine, ešte aby som to počítala! Domáce účtovníctvo má pod palcom MM, on si to užívá, rád "počítá penízky"

Obdobia, keď som vcelku nenáročná, nič objednané nie je na ceste, mám pocit, že nič nepotrebujem, sa striedajú s fázami, keď pretáčam oči nad tým, kolko sa odsype z účtu.
Teraz ukrutne túžim po jednej voňavke. Syn v utorok priniesol z Dubaja vzorok jednej vone a furt to KRÁSNE vonia! Sakryš, tolko dní a furt krása! Lenže 6 tisíc je fakt dosť, napadlo mi, že by to bol zdieľaný parfém, a ak to bude robiť radosť 4 ľuďom, tak cena sa vydelí štyrmi

Tiež uvažujem o jednej spešl balančnej doske, a to je v podobnej cenovej relácii

No a rada by som do školky kupila sadu kvalitních hudebních nástrojů, a to sme cenovo ešte vyššie než za parfém

A ešte mi preletelo hlavou, že by som aspoň raz v živote mohla urobiť niečo v dostatočnom predstihu a nie pár dní pred termínom. Tento rok nás čaká synovo maturitní ples. Nemám ani oblečenie, ani obuv na takúto príležitost. Napadlo mi ušiť si na mieru nohavicový kostým, ale som nízka, tak neviem... Predstavovala som si široké nohavice a k tomu niečo ako vestičku. Alebo čo myslíte, Vy ste módne znalkyne? Je to nevhodné? Farba čierna príp navy blue.
Big problem by bola obuv - nenosím opatky. Neexistujú tenisky vhodné na ples? Asi nie, čo...
Ak by nohavicová varianta nebola ok, tak by som volila šaty ku krku, bez výstrihu. Dekolt mám velmi biedny, tam nechceme nič ukazovat

. Ale ramena a ruky sú Ok, tie odhalené byť možu.