Odskakuju si z práce, ale zaujalo mě, Kat: Obdivuješ Rajchla, jsi idiot.
Takže já si například myslím, že Ševčík je výbornej ekonom, věci rozumí. Poslouchat ho ale nemůžu, protože mi vadí jen styl mluvení, prostě mě to tahá za uši, rétorika a tak. Po lidské stránce ho neznám, ale věřím tomu, že není úplně jednoduché s ním vyjít, pro ty radikálnější se ho zbavit. Priorita pro mě je, že je to ekonom a ty ve vládě potřebujeme. Ostatní jsou pro mě marginálie. Dokážu ovšem respektovat i to, že pro někoho je marginálie, že je dobrej ekonom, ale je podstatný, že se chová z jeho pohledu jako blbeček. Případně, že si ani nemyslí, že je dobrej ekonom.
U Rajchla mi imponuje jeho přímočarost, tah na branku, myslím, že to je vynikající právník. Říká věci na rovinu, přímo, tak jak jsou. Určitě v tom hraje roli i to, že nesnáším lidi, co mluví půl hodiny o ničem. Co dělá doma s manželkou nebo bez ní mi je úplně jedno.
Paní Zwyrtek Hamplová nemá morálku, etiku, kritické myšlení a chová se jako hovádko? V čem konkrétně? Za mě je to skvělá ženská, vynikající právnička.
Dokážu se pobavit o tom, proč koho můžu a koho nemusím, ale lepit ihned na toho, koho nemusím, a jeho "obdivovatele" jako idioty, blbečky nebo hůř, protože prostě proto, to opravdu nikam nevede. Za covidu jsem byla antivaxer, extremista, dezolát a kdovíco, ale nikdy by mě nenapadlo nazývat lidi "z toho druhého tábora" ovcema.
Jo a čočku já unesu, ale někdy prostě nemám ani čas, ani náladu