10.4.2026 11:57:24 ~•~Missy~•~
Re: Jak vnímáte spor o to, zda na summit NATO má, nebo nemá jet prezident?
Kat, to je ale věc názoru, že vláda nedělá dost pro bezpečnost. Za mě není řešení platit dopředu faktury za něco, co sem dorazí za 10 let a ani nevíme, jak moc nám to bude platné. Nicméně na papíře to dobře vypadá, to zase jo.
Prezident je pořád jenom prezident. Pokud se mu jeho role nelíbí, mohl kandidovat v parlamentních volbách, vyhrát, stát se členem vlády a prosazovat svou politiku. Předpokládala bych, že byl dopředu srozuměn s tím, jaké má a nemá pravomoci. Potíž je v tom, že za bývalá vláda mu šla na ruku a byli zajedno, což prostě po posledních volbách už neplatí. A pokud tady tedy chceme mít tu demokracii, kterou se každý ohání, tak je třeba to respektovat.
Spíš než obavy o bezpečnost tady čuchám obavy o ztenčení toku penízků pro spřátelené zbrojaře. Tak Kolář dělá, co může no.
A popravdě je mi absolutně jedno, jestli si ve světě někdo všimne, co se děje na našem domácím písečku a jakej obrázek to o nás udělá. Mě primárně zajímá, jestli prezident dodržuje ústavu a jestli dodržuje nestranost, jak sliboval. Momentálně to tak nevidím. Pokud kudy chodí, tam škodí, respektive pomlouvá současnou vládu, slibuje nesmysly, které pak vláda musí dementovat (a jak tohle vypadá mi vadí mnohem víc), tak prostě pardon, bude doma. Vybral si to sám.
A líbí se mi ty nálepky. Já idiot s omezeným rozumem do Ruska nepojedu. Sorry jako

Odpovědět