12.8.2026 16:23:37 ~•~Missy~•~
Re: Děláte něco proti suchu?
Gevašetko, no já bych v bytě umřela a jsem neskutečně pokorně vděčná, že mi osud nadělil takovýhle krásný bydlení, kdy ráno otevřu okno a koukám do zeleně, sázím si stromy, kytky, keře a užívám si každodenní slet zvířeny z okolí. Letos jsme si vzali ještě ježky ze záchranné stanice, když je potřebovali udat. Jeden z nich totálně ujíždí na hruškách a to prý ovoce nežerou :) Ještě jsem zapomněla dodat, že samozřejmě nesekáme, když na obzoru tušíme sucho ani během toho. Včera jsem kousek od nás viděla na tý poušti v parku obrovský trs hluchavek obalených květy a na nich motýly. Nechápu, z čeho v tý výhni rostou, ale evidentně nemají problém. Tak to mě fakt těší, kor když vidím, že listí padá ze stromů a obecně je to takový smutný pohled. Kousek od nás letos poprvé nesekali v sídlišti takový pás zeleně ve stráni (jestli je nakoply ty loňské hejty od lidí, protože to nechali na dřeň nebo jim blesklo samo, to nevím), ale tam je takových rostlin, neskutečný. Jasně, bodláky a hromada takových těch suchomilných, ale i druhy, co jsem snad nikdy neviděla, a jsou jich hromady. Tak doufám, že se pěkně vysemení. Vždycky se kochám, když jdu večer z práce domů.
Odpovědět