12.8.2026 15:21:57 karma
Re: Děláte něco proti suchu?
jo, to člověk nechápe, vid? Nejvíc mě naštval magistrát: ale tam se parkuje, když si to odhlasujete, nemáme s tím nejmenší problém! S těmito slovy na mě pomrkával hlavní ekolog. odboru životního prostředí. (jak píšeš, stromy, posezení, pískoviště, nejhezčí kout!!! Hlavní iniciátor nemá děti, zato tři auta a nadváhu, když musí obejít k tomu autu blok, je to jeho jediný pohyb . Mladý člověk, bez zdravotního omezení.- ale to jsem jedovatá

.
Ale souzním: to člověk nepochopí. Ještě jsem se pohádala s bratrem, když jsem mu řekla, že za komančů byla čtvrt zelená, zelené vnitrobloky, za poledních 5 let vím o pěti dvorech, kde jsme jako děcka lítaly, dnes beton, beto, beton. Právě je děsivé, jak se o tom píše, jak nutná ve městě zelen, jak potřeba zadržet vodu a ochladit město, ale všechny kroky jsou do většího a většího průseru. Přijde mi, že pokud se nevzpamatujeme, opravdu nám není pomoci. Tragikomické, že řeší asi na mnoha místech. Opravdu za pět posledních let, kdy bych čekala, že se probudíme, tak mnoho ploch takto zaniklo. Sleduju to hodně.
Odpovědět