Diky, Čumča, chápeš to dobre, prosto som to myslela tak, že pre mna ten kútik nie je nutnostou, "len" radosťou.
Niežeby som si ho nezaslúžila, heh!
Práve sedím v tejto miestnosti, na zemi dosky a šrúbky, a pojezdy, a lišty - obdivujem, ako si niektoré viete zmontovať nábytok! Ja nemám ani len snahu otvoriť návod. Prachsproste to nechám na chlapovi (a ja mu zato z vďačnosti uvarím - áno, až takto nechutne tradiční sme

).
A ako si sa pýtala na svetlo, umiestnenie atd - tak lampu vymyslenú zatial nemám, resp. nechcela som strácat v obchode čas ešte tým, že budem riešiť osvetlenie. Ak máte tip na dobrú lampu, sem s ním!
Stol - keďže je do elka, bude v rohu miestnosti. Jedno okno bude za mnou z ľavej strany a druhé po pravej strane, takže gut.
Dekor - povodne som chcela velmi podobný stol tomu mojmu, v kombinácii biela-drevo, ale bol o 4tis drahší, za to mi už vyšla židle. Takže malý estetický ústupok a je to nakoniec drevo-tmavošedá farba. Stejne mi ide hlavne o praktičnost. K stolíku biela-drevo by ma lákalo dať na sedenie bielu pantonku (bolo by to krásne), a to by už šla celá praktičnost do háje, lebo predsa potrebujem nepeknú kancelársku stoličku NA KOLIESKÁCH, a nie dizajnový plastový odliatok, že.
Stojan na tužky - nemám!
Ďalšie organizéry už vobec nie!
Nemali sme moc času, utekali sme sa synom na zápas.
Kytku tam neplánujem

Vidíš, nástenku by to chcelo! Kde sa to vlastne kupuje..?