7.9.2026 9:57:53 kysnutá knedla
Re: Jaké máte plány na víkend?
Ropu, ani ja som nechcela kancelárský vzhled, a tak som nakoniec upustila i od nástenky, ktorá ma mala "polepšiť"

Ale už teraz to vidím pozitívne, mám tam priestor na poznámky, papieriky, vzorne tam stojí kalendár, ktorý asi jediný (spolu s noťasom) pripomína nejakú administratívu.Inak je všetko schované v šuplíkach. Poličky sú dobre vyriešené, v podstate nie sú vidieť (sú v pravom rohu pracovnej dosky). Tak snáď k náprave dojde a budem si hlídat termíny.
Po rokoch budem mať opeť svoj pokojík, strašne sa teším. Ideálne to nebude, lebo je tam HROMADA vecí do školky, ale na ne chystám velkú skrinu, nech to tam všetko napchám a tým sa pekný vzhľad miestnosti uzavrie.
Prvýkrát sa mi moj sen splnil asi rok po SŠ. Bola som v UK a za prvý rok som si našetrila peniaze na moju izbu. Pamatám, ako sme boli s mamkou vyberať velkú postel, po ktorej som tak túžila (z dnešného pohľadu nevkusne gýčová, nechápem, prečo som ju chcela).
Povlečení som si priniesla z UK, bolo dvojité, nedošlo mi, že u nás sa tak velké periny nepredávajú, tak som si dala ušiť. Vrátane vankúšov inej velkosti (menšie).
A zatiaľ čo som bola znovu v UK, mamka dokázala so stolárom dotiahnut do konca nábytok - stolík a skrine (peniaze som jej nechala), takže pri dalšej návšteve ma čakala krásna izba, úplne ju vidím

Odpovědět