Re: Nechuť k milování po antikoncepci?
Milá Báro,
jak jsem se přesvědčila, tak nejsem jediná, která se podobným problémem musela zabývat a děkuji Ti tímto, že jsi na tento problém narazila.
Jsem necelé dva roky vdaná a s manželem se v nejbližší době chceme pokusit o miminko. Chodili jsme spolu před svatbou 4 roky a první 3 z toho jsme neměli co se sexu týče nejmenší problém. HA jsem brala dohromady asi 7 let a to bez větších přestávek (gynekolog tvrdil, že jsou zbytečné). Pak jsem problémy začala mít a to v tom samém ohledu jako ty. Dokonce jsem se dostala až do ordinace sexuologa, který se mi ani v nejmenším nezmínil, že by na vině mohla být i HA. S manželem máme krásný vztah a já si uvědomovala, že ho neustálým odmítáním hodně trápím a i přes jeho velkou toleranci a pochopení začal mít náš vztah menší trhliny. Nyní, když se připravuji na početí (chci na 3 měsíce dopředu vynechat, kvůli očištění organismu a 1. měsíc mám za sebou), jsem jak utržená ze řetězu. Hlavně jsem ráda, že vím, co bylo problémem a v budoucnosti budu sice HA pravděpodobně dál užívat, ale asi jiný typ a budu dělat miminálně 2x do roka přestávky. Monika
Odpovědět