| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jíme zdravě

11.3.2000 11:57:19 Lenka+Ondra (1rok)

Re: Strava pro kojence

Milá Lenko,
jak už jsem psala Ivě, co se výživy týká, jsem zastáncem moderních názorů. Ze zeleniny je nejlépe začít bramborem, mrkví a cuketou; z ovoce by nejlepší měly být jablka a banány (musím říct, že Ondrovi dlouho nechutnaly). V 6-ti měsících jsem začala dávat také bílý jogurt (nepřislazený).
Pro děti by měl být nejlepší hroznový cukr, v lékárně se prodává jako Glukopur.
Dle názoru MUDr. Fořta by se kravské mléko v takové formě, jaká je běžně dostupná v obchodě, nemělo dávat dětem do 3 let.
Jeho publikace o výživě dětí je už vyprodaná. V bývalém vydavatelství Betynky brali záznamy dalších zájemců (pro případ dotisku). Jak to bude teď s Burdou, to nevím. Další zdroj rad, které se týkají výživy (který znám), je časopis Rodiče.
Hodně štěstí
Lenka
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Strava pro kojence Lenka, pětiměsíční dcerka 10.3.2000 22:23
*Re: Strava pro kojence Lenka+Ondra (1rok) 11.3.2000 11:57
*Re: Strava pro kojence Daniela, 2 dcery (2roky, 8 měs.) 23.3.2000 6:22
*Re: Strava pro kojence Petra,Milánek 7m 27.7.2000 22:2
**Re: Strava pro kojence Stáňa(40)+Ondra(6,5) 31.7.2000 10:45

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.