17.7.2006 10:19:48 Maja,Adam 2.8.2003
Re: Svátek
Ahoj mamky,především Martince přeju pohodu a klid v duši!Možná mamka fakt do SMS zapoměla napsat ironické uvozovky:o) neboj,určitě přijedou všichni nakonec rozzáření!
Jani,Adam se umí jen svlíknout,občas si obuje boty,ale moc se mu do toho nechce.Naprosto s tebou souuhlasím ohledně důslednosti,já se o to moc snažím,někdy jsem možná až nepříjemně neústupná,ale zatím se mi to vyplácí.Vůbec neznám nějaké vztekání,řev,vydírání ani odmluvy.Denně si říkám jaké mám štěstí,že je Adam tak v pohodě a hodný.To vás nechci naštvat,jen si prostě v tomhle nemám na co stěžovat.
Já jsem marod,mám angínu a antibiotika,no to se mi fakt hodí,do pátku musím připravit věci a karavan na dovolenou.K tomu ještě vyběhat výpověď z práce,protože můj zaměstnavatel 4 rok doma na rodičovské neumožňuje.No co,je mi to jedno,penízky budou chodit ze sociálky a do špitálu jsem se beztak nechtěla už vrátit.Jen to vyřizování se mi teď nehodí.
Doufám,že se ještě nepoloží Adam.Jeden klučina se kterým byl v pátek celý den v kontaktu má dnes salmonelozu.Mám obavy,to by bylo v háji už všechno.
No nic,venku je nádherně,tak se jdu zabalit do peřiny a odpočívat a pít čaj!
Mějte se krásně a užívejte léta!
Odpovědět