17.7.2006 13:40:47 Zuzika+Emmka+Attilik
horucavy
Semmi a ako sa citis v tehotenstve?
Martinka, Ja si myslim ze Tvoja mamka vedela aky je Filipko, a musela predsa takeho situacie predvidat. Verim ze je to zataz aj pre nu, predsa len je to ine mat dieta na navstevu na dve hodiny a byt s nim par dni sama v cudzom prostredi. Avsak pisat Ti to nemusela. Pappulka asi mame trosicku podobne povahy, lebo keby sa moja mama na malu stazovala tak nabuduce by som jej ju nedala. Moja mama je vsak uplne ina, ona zase zvykne vsetko bagatelizovat (malej vobec nechybas, ani sa na Teba napyta a tak) a potom neviem kedy hovori pravdu a keby je to povedane len tak "do vetra".
Uz mam vyprate a vyzehlene vsetky veci pre mimco, mame toho viacej ako som si myslela. Muzicka sme boli odviest na stanicu,lebo isiel na sluzobku a Emmka zacala hrozne plakat ked ho videla nastupovat na vlak, tak smutna uz dlho nebola. Mozno je to aj tym, ze sa vratil zo sluzobky iba v sobotu vecer, takze si ho velmi neuzila.
Moja Emmka pekne pocuva, ozaj je velmi poslusna. Mozno je to aj tym, ze som na nu dost sama takze pocuvat musi, aby mi tu neskakala po hlave. Snazim sa ju pripravit aj na prichod mimca, aby to dobre zvladla. Kazdy den mi dava pusky na brusko, je roztomila. A tiez mam pocit ze je uz velmi rozumna a velmi ukecana.
Odpovědět