Re: Svátek
Tiež sa pripájam ku gratulácii Martinke.
Je mi to strašne lúto Martinka s tou maminou a celé to nejak nechápem :(. Ako ja seba poznám, toto by som predýchavala veľmi dlho a asi by som už veľmi o takúto pomoc nestála. Ale to je zase moja blbá povaha...
My máme jednu známu, velkú pani podnikatelku, ktorá si urobila dieťatko a 4 den po pôrode už sedela vo firme a pri Nikolke bola opatrovatelka, ktorá je doteraz (3roky) s ňou takmer 24hodín denne, ona bola pri nej keď sa naučila chodiť, rozprávať, plávať a tak....všetko. Jej maminka s ňou nevie ani 2 hodiny sama ostať, veď čo by s ňou robila. Teraz boli na dovolenke a ju nejak osvietilo, a vzali so sebou aj malú a bez opatrovatelky. Tak po 3 dňoch začala tú pani valcovať smskami že s malou sa nedá vydržať, že je otrasná, že sú z nej všetci už unavení a že "AKO JE ZLE VYCHOVANÁ". Tak toto si predstavte! Tá pani (s ňou si celkom rozumieme :) hovorila že nevedela už či má plakať alebo čo, malú lúbi ako svoju ale rodičia ju deptajú stále.
My sme mali dosť zlú noc, Tomáško sa po papaní nejak vždy prebral a potom vyše hodiny nechcel zaspať a keď už zaspal, tak do polhodky bol zase hore a odznovu.... :(
Odpovědět