17.7.2006 12:50:13 opice...
Re: Svátek
Semmi, zdovolením, dám přečíst vlastnosti Adámka manželovi. Ten si myslím, že Vojta je takový jediný (on tomu říká, že hodně zlobí:-) ).
Mersi, tak jsem to myslela. Pokud Ti nedají do ruky papír s výpovědí, tak do práce nastup ve stanovený den.
Marti, maminka si brala Filípka na dovolenou dobrovolně a věděla jaký je. Tak nechápu, proč Ti píše takové věci, i když se Ti to už snažila vysvětlit. Asi to bylo v okamžiku emocí. Věřím, že vám doma nebylo nejlíp, snad už to je lepší.
Jinak jsme byli opět na chalupě, už doma jen slyším pojedeme na "kalupu", pojedeme k dědovi a tetě Janě na písek:-) Vojtík měl téměř premiéru pádu do potoka, nakonec skončil jen v kopřivách - jestli bude po mně, tak bude v tom potoku několikrát, hlavně v zimě:-) Přijeli jsme s bolavýma ušima, ale asi to bylo jen z průvanu, nemá tam žádný nález a Věrka na tom byla stejně. Té se v dásínkch klubou horní zoubky, zatím doufám nevylezou, jsem natěšená, že si to také nechá k prvnímu roku:-)
Přišlo nám to CD Hrajeme si s koťaty, tak až bude klid, tak si to s Vojtou zahrajeme.
Odpovědět