Re: Neděle
Tak vás tu taky zdravím po návratu z výletování.Odhodlala jsem se ještě na poslední chvíli pod stan a bylo to prima, na dvě noci se to dalo:-) Byli jsme v Českém ráji, v podstatě kraj mého dětství a dnes jsme se vrátili ze svatby. Doufám, že do porodu už to byla poslední!Já ve středu začínám 35.týden.
Takže: prvně chci dodatečně poblahopřát našim malým oslavencům, ať jsou hlavně zdraví!!!
Ivko, tvoje zpráva je supeeeeeeeeeeeeeeeer!!!! Držím moc palce, ať jste taky zdraví!!!!!!
Pappulko, moc ti rozumím, o tomhle problému bych mohla psát romány! Takový je život a ne vždy se daří vše tak, jak bychom si to představovaly nebo přály:-( Myslím na tebe... My máme Aňu o prázdninách každý druhý týden a musím přiznat, že už melu z posledního:-( Neposlouchá nikoho (je to spíš kluk než jemná holčička:o))a Tomášek se zdatně přidává... A mně chytají nervy, protože bych potřebovala ještě tolik věcí nachystat, než se mimčo narodí...
Zuziko, když jsem četla o tom nákupu noční košile, musela jsem se smát. Přesně takové zkušenosti mám i já. Já nechápu, proč na noční košile pro dospělé ženské dávají takové infantilní obrázky???
Maji, držím palce, ať se vám zadaří!
Odpovědět