Re: Úterý
Míšo, to je balzám na moje nervy, to Tvoje psaní!!! :-)) Už jsem nabývala dojmu, že mám to nejzlobivější, nejprotivnější, nejvzteklejší a nejuřvanější dítě na světě!!
Přesně jak píšeš - neudělá nic, nebo spíš pravý opak, při tom se mi vyloženě vysmívá do obličeje, přiletí jak splašený, praští mě, nebo plivne a má z toho ohromnou legraci. Domlouvání je naprosto k ničemu, plácnutí přes zadek je o ničem, dneska jsem se sebrala a odešla z bytu za dveře - to trošku zafungovalo..
Jinak u nás dneska začal hlídat skřítek (když už mu budou ty 3 roky) a hned ráno sebral všechny sladkosti (už jsem neslyšela nic jinýho, než že chce bonbon nebo čokoládu). Přes den sebral magneťák (protože s ním mlátil) a hračky si kupodivu před odchodem uklidil, aby mu je taky nevzal.. Tak to třeba zafunguje.. KÉŽ BY!!!! Cítím, že už mám nervy opravdu napnutý.. což ho samozřejmě baví ještě víc, protože mě vytočí poměrně rychle a jednoduše - tudíž se zábava rozproudí hned :-))
Díky, díky, všechny pište o těch svých zlobidlech - ať nemám hrůzu s vámi někam jet...
Odpovědět