8.8.2006 21:19:48 Zuzika+Emmka+Attilik
Narodeniny
Emmka dnes mala narodeniny, a urobili sme jej detsku party. Myslim, ze sa velkom vydarila, deti ako smeti len delit sa o nove hracky bol teda problem. Z torty bola uplne nadsena.
Emmka na otazku ci je chlapcek alebo dievcatko odpoveda ze ona je Emmka (aj priezvisko). Farby pozna, pocitat vie do 10, zoblieka sa sama, niekedy aj vtedy ked netreba, a aj s obliekanim jej to uz ide. Je sikovna a povedala by som ze aj pekne pocuva, a poslednu dobu je nejak velmi naviazana na ocka, aj ked ide Attila len do obchodu robi sceny, chce ist s nim. Neviem ci je to tym ze poslednu dobu bol muzicke vela prec, alebo tym ze som viacej unavena a uz sa tolko s nou neblazim.
Pappulka mas to tazke, aj ked myslim ze aj pre Lili to je tiez zlozite, kedze ju vychovaval otec tak je predsa len na neho viacej naviazana a chcela by ho mat snad cele tie dva tyzdne pre seba. Neviem ako casto chodi na Slovensko, ale predpokladam ze nie casto. Ona je tiez jeho dieta, a aj ked je dospela potrebuje otca a asi sa nema chut o neho delit. Na Tvojom mieste by som iba zatovrila oci a snazila sa vsetko ignorovat, uznanlivo prikyvovat, a nechat vsetko na muzicka nech si to nejak s dcerkou vyriesi.
Odpovědět