Re: Co s vahou???
Vlasti, moc dekuji za podporu, i tobe Mirko!!
To je hrozny, jak se clovek citi blbe, kdyz je na vsechno sam...
Pritom me muj pritel miluje a nadava mi, ze chci hubnout:-). A hubeny zensky se mu nelibi. Ale znate to. Svet je krutej a dnesni modelky taky a kdyz se k tomu prida maminka, nebo babicka s typickym "holcicko, nemela bys zhubnout?" a pak jeste doktorka, tak je deprese na svete.
Taky je to mozna tim, ze uz pul roku drzim delenou stravu, zhubla jsem na 81 a uz tri mesice ani kilo dolu. Proste si telo reklo, ze uz ne, nebo co...
Je fakt, ze si myslim, ze zalezi na tom, jak zenska vypada (ja se sobe libim:-)) a ne kolik vazi. Ale prave proto se bojim toho, ze to vsechno pujde pryc, velka prsa uz nebudou pevna a hezka a moje (porad jeste pevne a male) bricho budu mit jak vak...
Ach jo, jsem jedina takova citlivka nebo je to normalni stav?Je to vazne divny, protoze ja se bojim doby po porodu, ne tehotenstvi jako takoveho, na to se tesim jak mala holka. Az budu okukovat svoje ohromny bricho pred zrcadlem a budu nosit toho drobecka v sobe (jeste nevim presne, zda uz jsem tehotna).
Ten, kdo vymyslel tenhle server je vazne genius! Clovek ma hned pocit, ze neni jedinej na svete.
Diky holky.
Lucka
Odpovědět