Ostrava se našla !
Ahoj Evi,
Mám stejně jako ty radost, že jsem našla konečně někoho z Ostravy.
S tím těhobikem mi rovněž čteš myšlenky - taky ještě pracuju a odpoledne jsem většinou tak ospalá a utahaná, že na cvičení nemám vůbec chuť - a to jsem si dokonce už donesla do práce tenisky a oblečení - abych teda konečně začala dělat něco pro své tělo!
Od začátku srpna už začnu s úhybnými manévry z práce - dovolená apod. Tak snad potom.
Na těch Fifejdách se asi plave a cvičí někde na oddělení rehabilitace, že?
A ještě k těm Fifejdám - byla jsem tam asi před 4 lety na stáži, a pokud vím, mají tam onu klasickou společnou hekárnu, které bych se fakt chtěla vyhnout. (snad se to v posledních letech už změnilo). Nevím sice,jak to vypadá v Zábřehu, ale co mám zprávy od jedné gynekoložky, tak je tam údajně i pokojík, kde může být sama matka s otcem. Chystám se tam zajít na exkurzi, tak uvidím. Ale vybrala jsem si Zábřeh hlavně kvůli té odborné stránce. Fifejdy jsou ale zase výborné po stránce kojení - prý se Ti tam hodně věnují - i když ty, zasloužilá matka s kojením určitě nemáš problémy.
Evi, napiš mi prosím ještě pár tipů na obchody s dětskými věcmi. Já jsem nedávno objevila příjemný obchod PROMI - v OD Ostravanka - mají i podrobný katalog a myslím, docela rozumné ceny. Nebo nevíš o nějakém slušném sekáči - já jsem jich našla žalostně málo, a v nich většinou dost mizerné věci.
Mám tolik dotazů, ale to zas příště.
Ahoj
VÝZVA: Holky z Ostravy a okolí - pište (cokoliv - všechno je podnětné !) !!!
Odpovědět