| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jíme zdravě

Přesnídávky

Poradí mi někdo, jak správně připravit (aby se zachovalo co nejvíc vitamínů apod.)a sterilizovat jablečné přesnídávky pro kojence, abych je pak mohla v zimě využít? Slyšela jsem, že je nutné je přisladit, aby se nezkazily, ale to se mi moc nechce. I když na druhé straně, ty průmyslově vyráběné jsou taky přislazované... Ví některá z maminek, jak na to? Předem díky.
Petra
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Přesnídávky Petra, Pepík 3 roky, Anička 7 týdnů 19.7.2000 21:57
*Re: Přesnídávky Jolana, Honzík 16 měsíců 23.7.2000 22:34
*Re: Přesnídávky Lída 28.7.2000 14:58
*Re: Přesnídávky Daniela 9.8.2000 14:47
*Re: Přesnídávky Klara 15.8.2000 21:39

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.