Re: Prosím o radu - zánět po "odlepení" předkožky
Evi, náš malý Štěpánek má taky hydrokélu, přišla jsem na to dokonce sama a upozornila dr. na sledování. Už jsem totiž postižená ze všech možných informací o těch klučíčích problémech a mám hodně nastudováno z internetu.. Tahle kýla se doufám brzo sama vstřebá. Ještě perličku - u toho staršího syna se sledovala taky hydrokéla, pak najednou zázračně zmizela a místo ní dr. diagnostikoval tříselnou, od narození na to nikdo nepřišel, byla to náhoda, když mu kontrolovali pindíka, tak brečel a kýla byla vidět. Tak se narychlo domlouvala operace a teď už snad bude pokoj, jen mně znepokojilo to, že se urologovi nelíbí jedno varlátko, právě tam, jak byla kýla, že je prý menší a počká se do synových 6 let, jestli se bude vyvíjet. Jinak se prý raději odstraňuje z onkologické prevence. Tak se mám na co těšit, ale budu doufat, že bude vše v pořádku. Myslím na tvýho chlapečka, jak bude statečnej a ty taky. S některými doktory je těžká domluva a pak to odnášejí děti i my, ale já se naučila být na ně docela rázná a hlavně být na ně připravená. Měj se Klára
Odpovědět