24.6.2007 22:40:17 Michal
Osobní zkušenost
Tohle je diskusní fórum spíš matek s malýma dětma, ale možná pomůže i pohled ze strany muže. Týká se to trvlého stažení předkožky, psal jsem o tom asi před dvěma měsíci. Všiml jsem si tehdy u kamarádů, že to všichni mají, tak jsem je napodobil. Můžu říct, je to je daleko příjemnější a hygieničtější, neznám, co to je zánět předkožky. Kdybyste si někdy zašly na nuda pláž, zjistíte, že nějakých 30-40% dospělých mužů chodí s trvale odkrytým žaludem.
Myslím, že ne nejlepší s tím začít od mala, kdy to jde. Sestra má 6 letýho syna, míval záněty předkožky. Tak mu nechává kůžičku trvale staženou, zvykl si na to dobře a je po zánětech. Myslím, že by to šlo i u menších dětí, samozřejmě pozorovat, aby pindík nezačal otýkat nebo bolet.
Předkožka se časem sama přizpůsobí, kdybych si ji teď natáhl na žalud, tak se sama stáhne dozadu. Ze začátku můžou bejt trošku potíže, pindík může být ze začátku často stopořený, ale to brzo přejde. Hlavně bych to radil tam, kde stahování dělá potíže, nebo se kůžička přilepuje. Stáhnout dozadu, namazat mastí proti zánětům a brzo bude všecko OK.
V Americe je spousta žen, co by nešly s neobřezaným mužem, kvůli hygieně. Stáhnout předkožku dozadu je bezbolestný řešení, vyjde to téměř nastejno.
Odpovědět