14.6.2007 19:53:17 Eva
Od Evy -zánět po "odlepení" předkožky
Klári tak koukám, že máte taky pořádné starosti. Jsi šikulka, že jsi tu hydrokélu odhalila sama, to asi MUDr. museli pekně valit oči. Moc držím pěsti, aby Štepánek na tu operaci - odstranění nemusel. Ať je vše v nejlepším pořádku. Já jsem si trochu odpočinula, přisly za mnou neteře, tak na chvíli pohlídaly oba kluky. Byl to balzám pro tělo i duši, musím říct, že jsem padala na "držku". Když jsme byli dopoledne u nás na poliklinice, tak jsem už byla tak zmatená, že jsem zapomněla, kde jsem nechala tašku s termoskou s převařenou vodou a zásobník na mléko pro mimiska (nemám svý) a lítala jsem jak hadr na koštěti a hledala a hledala a mimísek chudáček řval hlady. Hádej kde byla - u toho chirurga, že, kde jinde?
Eleonor - u nás je taky naše Dr. uznávaná, i já jsem s ní poměrně spokojená, ale od začátku jsem jí začala dávat najevo, že nejsem ovce, která bude mít sklopenou hlavu a ona to velice rychle pochopila, takže naštěstí alespoň jí můžu věřit. O všem, co s klukama dělá nebo bude dělat, jak by je léčila, mi řekne, probereme to. Nejhorší je, že má ale téměř každý Dr.jiný názor a pak si jako rodič vyber, to je naprosto šílený.
Když si přestavím, co by se všechno mohlo stát, kdybych se toho dotyčného "MUDr.PUDR" zalekla, a kluka doma nechala jen tak s borovou vodou, tak je mi zle. Je strašně důležitý si z těch všech "MUDr.PUDR" nesednou na zadek a nechat si svůj názor a rozum. Ale tady ti "MUDr.PUDR" jsou někdy moc rychlí a my rodiče jim nestihneme zabránit v prznění našich dětí. Ach jo.
Přeji všem, aby nezažili to co my a snad jim naše šílená zkušenost alespoň trochu pomůže při rozhodování jak co kdy řešit a s kým.
Já teď mám největší přání, aby se z toho malej co nejdřív dostal, další kontroly už byly více méně v pohodě a hlavně, aby se mu ta mrška předkožka nepřilepila zpátky, aby nemusel podstoupit žádné další zákroky. I tak to stahování předkožky bude šílené, ale doufám, že mu to manžel jako chlap chlapovi vysvětlí a samozřejmě názorně i ukáže. Co řekne tatínek, je pro malýho svatý, tím jak je málo doma, je mu hrozně vzácnej a tak by to snad mohlo zafungovat i v tomto případě.
Odpovědět