Vzkaz pro Radima
Vazeny Radime,
psala jsem pred casem vzkaz pro Hvezdicku a vy jste se ozval s tim, at vam odepisu na vasi e-mailovou adresu. Dlouho jsem o tom premyslela a dneska jsem rada, ze jsem to neudelala. Pote, co jsem mela moznost cist vase prispevky do diskusi tykajicich se interrupci a vase materialy na strankach Prolife, chci jen rici, ze byste nic nepochopil.
Rozumim vasemu stanovisku a chapu jej, krome toho disponujete celkem slusnym presumptivnim aparatem a interpretacnimi schopnostmi, ale jako clovek, ktery neprosel procesem tryzniveho a bolestneho rozhodovani jako ja a ostatni zeny, nevite, o cem mluvite.
Ja jsem tim vsim prosla a prochazim take pocity, ktere na vasich strankach oznacujete jako postabortivni syndorm, presto bych se nikdy neodvazovala nekomu radit, co ma a nema delat. To je rozhoduti naseho svedomi. Sve viny si neseme kazdy sam a rozhoduje o nich jeh Buh. Ja mohu kazdemu nabidnout svou tryznivou zkusenost, aby jeho rozhodovani ziskalo dalsi argument, ale nic vice. A pokud se rozhodne pro potrat, hluboce jej lituji, ale NESOUDIM a NEODSUZUJI.
Dokud jsem neprosla zlou zkusenosti poslednich tri let, byla jsem podobne netolerantni, jako vy.
Odpovědět