| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nemůžu otěhotnět

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 32037  [Dalších 31947 >>]
Jája a spol. 71011
21.9.2011 19:54:31
Ahoj holky,

vsechny moc zdravim a omlouvam se, ze jsem nenakoukla hodne dlouho. Byla jsem pres leto bez PC, definitivne klekl a teda uplne jsem odvykla sedet od PC.
Nebo lepe receno vubec to nestiham, uplne sporadicky nakouknu, ale kdyz chci napsat par radku vetsinou uz nekdo neco chce.

Kacenka nema jediny zubak V sobotu bude mit 10 mesicu a zatim se teda jen plazi a houpe na kolinkach, zatim neleze. Obcas se v pokoji, kde spi holky vyhoupne na 4 na koberci a pridrzi se postylky a jde jakoby v predklonu do stoje jen na dve nozky.
Asi nam to lezeni hodne spamuje, ze v mistnostech, kde jsme cely den mame parkety a hold ji to kloze.

JInak noci u nas zacinaji byt vazne hruuuza. Kacenka je zvykla na prso a probouzi se nekolikrat. Vcera spala pres den dele a v noci se probudila v jednu vyspana a do pul ctvrte se tam smala a snazila se me atakovat No veselo veselo, ale ja uz sotva lezu, proste Janca s Majdíkem mi pres den davaji teda vazne zabrat.
Dala jsem je v pondeli poprve do mistniho MC, kde je placene hlidaji na dopoledne, tak budeme trenovat, jeden den v tydnu, myslim, ze by mi to pomohlo a jim zpestrilo ten tyden.
JInak dneska jsme byli u zubare, holky OK, ja maly kaz a zitra nam prijede deda, tak budou mit holky o zabavu postarano ;-)


Danci, drzim moc pesti, napis prubeh IVF, budu na vas myslet ~;((~;((~;((

Leni, my si pisaly, diky...

Verunko, co uv as, v praci je vse ok doufam. ? Jste zdravi ?

Minx, ahojik, je to tak, jsem porad v jednom kole. je to nekdy vazne sileny....obcas mam krizi, ze bych sla nejradsi do prace, ale vim, ze je to hlavne tim, ze v noci nespim a chybi mi sily a pak s tim souvisi i psychika no.....je to naaaarocny ne ze ne, ty tri cacorindy.
Filipek mel narozeniny ~x~ Doufam, ze se nepletu s datem 13.9. ze ? :-) Dodatecne preji vse nej nej nej !! A Radimkovi k 10. pidinkam, nejak se nam to blizi ten rok co? Kacka ma 10 mesicu v sobotu. uf. ~8~
elko 70879
21.9.2011 18:13:14
Ahoj,

jen hlásím,že je Jájinka v pořádku,jen nestíhá.
Můžete ji písnout na telefon:-)
minx + burčák + mladé víno 76424
17.9.2011 16:49:48
Ahoj všem,
počítač mi už zase funguje, spadl mi na zem (notebook) a málem jsem myslela, že zas bude po harddisku.Naštěstí to ale byl jen nějaký kontakt, takže oprava za 200 a vše je, jak má. Ale musím rychle vše zazálohovat, už nějakou dobu jsem nezálohovala a to bych všechno ztratila. Hlavně fotky z celého léta ~j~ zbylo by mi jen to, co mám na facebooku.
Mám teď doma marůdka, Radimek má menší virozu, ale hlavně zánět sstř. ucha v obou uších, chudáček, takže má ATB a vytíráme ouška. Dvě noci špatně spal, pořád poplakával a budil se, takže jsme jak zombíci :-) zajímavý je, že přes den spí dlouho a klidně ~:-D

Holky psaly jste někdo Jájince? Já před několika dny a zatím se neozvala, určitě toho má hodně, ale hlavně doufám, že je v pořádku!

Danči, my si psaly, díky za vyřízení pozdravu. A budu držet pěsti na IVF!!!! Musí to už vyjít ~x~
A s Verunkou a školkou taky držím,ať je to jen lepší. Filípek, zdá se, si už úplně zvykl. Teď jak začal Ráďa horečkovat, tak jsem ho nechtěla tahat ráno ven, tak Fildu vedl 2x do školky a jednou i zpět domů děda a úplně v pohodě, už se tam sám rozběhne a vůbec nezasmutní. A když jsem ho tam vedla já, už to bylo taky tak. Ještě v úterý teda udělal pusou podkůvku, ale slzy nevytryskly a utíkal za paní učitelkou a ve středu už ani ta podkůvka nebyla. Už to asi bere jako fakt, že se tam prostě chodí a snad ho to tam i baví. Tak moc moc přeju, ať to takhle brzo má i Verunka. I když u nás to je jednodušší v tom, že ho beru po obědě domů, není mu to tak dlouhé. S dědečkama chápu, máš recht, že si musí zvyknout, protože na dědečky se spléhat nedá a školka má svá pozitiva, zvykne si na děti.
Jo amáš pravdu asi s tím dáváním na celý týden a ne jen některé dny.Dáám ho tam teda pořád, jen když byl nemocný, tak nešel, ale to jsem mu vysvětlila, že je nemocnej, takže to nebylo jako že "dnes nemusíš prostě jen tak, že nemusíš" ~:-D. Takže když je zdravej, ví, že jde. A žíznivej bývá taky, i když jim tam pití podstrkávají, ale holt se doma dopije a někdy i dojí, i když je po obědě, jenže to je zas jen díky tomu, že tam je jen do oběda a chodí tam až na osmou dosyta najezenej. Třeba se Veru víc rozpapá,až si zvykne, uvidí další děti, bude mít kamarády, co jí...

Veru, měli jste hezké počasí minulý víkend a výletili? My tu měli vinobraní, klasickou monstrakci v celém městě, počasí jim vyšlo skvěle. Ale pro naše prcky by to ještě nebylo, moc lidí a chaos, divadla, koncerty a stánky by ještě neocenil ani Filípek, tak jsme byli jen na pár kolotočích mimo centrum. Je to každý rok, tak někdy se zas vydáme i dovnitř, a průvod jsme viděli i tak a letos byl úspornější, šetřilo se ~j~

Leni, jak Vy?

Papa holky!
Danca78 71667
14.9.2011 19:45:27
Dobrý večer holky,

předně chci všem poděkovat za přáníčko ~s~ a druhak vás mam pozdravovat od Minx. Spadl jí noťas na zem a tudíž je aj bez netu.

Já byla dnes v CAR, dr.udělala UTZ a domluvily sme se na dlouhém protokolu. Takže dnes jsem dostala jednu injekci, za 14 dní další UTZ a dle toho začnu stimulovat.

Minx,
my si písly SMS, ale už sem nestačila odpovědět ohledně toho hlídání. Pochopitelně by bylo.....jak tchánojc (oba sou doma) i můj taťka. Ale za prvé je nechci zatěžovat a za druhé, kdybych je neměla chodila by Verunka na celý den stejně. Takže jí to nechci zkracovat, myslím, že by pak dlouho trvalo než by si zas zvykla tam spinkat ~d~
No uvidíme, snad se to během pár dní max.týdnů konečně zlomí a malá se bude do školky těšit ~6~

Pěkný večer všem ~h~
elko 70879
9.9.2011 20:05:39
Danči,vše nej k svátku~x~
*Verča* 40351
9.9.2011 19:38:54
Danči vše nej.....k svátku,at se vše daří~;((~x~~s~
jj máme ještě dva mrazáčky

a všem pěkný víkend,nemusíme do práce ani jeden tak se těším,snad zítra někam vyrazíme a počasí uhodnou,potřebuju jako sůl někam vyrazit do přírody a protáhnout se

papa
Danca78 71667
9.9.2011 7:37:38
Dobré ráno děfčátka,

tak u nás dnes pláč už doma a v autě po cestě do školky ~n~ Pořád opakuje, že se bojí do školky. Když jí předam, tak si jí sice učitelka vezme do náruče, ale pořád brečí. Dnes si dokonce vzala s sebou plyšového pejska hned do třídy. Včera sme ho nechaly v šatně, ale později jí pro něj dětičky došly, aby neplakala ~n~
Navíc ve školce téměř nic nejí, domů pak přijde hladová ~w~ i žíznivá ~v~ A neví co by snědla ~d~
Už aby se to zlomilo a já mohla v klidu chodit do práce a pracovat. Takhle sem nervní, jak to s ní vypadá ~d~

Leni,
vám přeju pohodový nástup do školky ~6~ U nás to bude asi vážně trvat dýl, ale to se nedá nic dělat. Vždy byla mezi dětmi taková zakřiknutá, vlastně byla pořád mezi dospělími a až o prázdnináchá chodila do dopolední školky. Ale tam nemusela být celý den. Teď je to pro ni úplně jiné ~n~

Pěkný den všem ~3~
elko 70879
8.9.2011 13:05:42
Minx,někdy chce do školky,někdy nechce,ale když si hrajeme mluví o tom,že sijde koupit trička,tepláky do školky...
Zkušenost nemá,protože v jesličkých byl za ten půl rok jen 14dní a to ne v kuse a ted je dlouhou dobu doma,takže uvidíme...

Danči,Verunka to zvldáne,některým dětem to trvá i měsíc než si zvyknou¨,přeci jen je topor ně veliká změna.
Nakonec se jim nebude chtět domů:-)

Veru,mávám:-)

Danca78 71667
8.9.2011 11:54:31
Minx,
u nás se to ráno taky neobešlo bez pláče ~n~ Ale tahle paní učitelka si k ní hned sedne a něčím ji zaměstná, takže za chvíli zapomene. Já tam právě dýl být nechci, pač by to pak bylo horší. To bylo v Pá, Verunka mi něco ukazovala a pak sem skoro ani nemohla odejít jak plakala.
Dnes už od rána, že do školky nechce, v šatně zas že se bojí. A prý už po spinkání nemluví o ničem jiném, než že půjde domů. Naštěstí ji vyzvedává moje mamka hned po svačině, kterou mají po probuzení.
No snad to bude jen a jen lepší. Prý jim to trvá tak 14 dní ~d~
Já i kdybych byla doma, tak bych jí dávala na celý týden. Stačí víkend a ty naši prckové si hned odvyknout. Takže jen nějaké dny v týdnu je podle mě horší. Dítě pak pozná, že ustoupíš a že teda vlastně každý den nemusí a využívá toho. To bych nedělala. Když už tak na celý týden nebo prostě když seš s mladším doma, tak ho mít ještě rok doma a dávat ho až od 4 let. Ale to je můj názor ~d~
minx + burčák + mladé víno 76424
8.9.2011 11:03:46
Ahoj holky,
tak máme Filípka zase ve školce, dneska to šlo líp než v pátek, protože jsem tam s ním chvilku zůstala, pak sice plakal, když jsem chtěla odejít, ale naštěstí si ho vzala paní učitelka na klín, zabavila ho a přestal plakal a ani pak už jsem ho neslyšela, tak snad dobrý, myslím, že během dopoledne se už jen tak nerozbrečí. Ale co mě překvapilo, dnes jsme tam přišli a byly tam asi jen 4 nebo 5 dětí, prej některý ještě nenastoupily a ostatní jsou nemocný, tak dnes to má opravdu v malém počtu. Což je dobře, aspoň se jim paní učitelka bude moct hodně věnovat. Tak uvidíme, co mi řekne při vyzvedávání.

Leni, a jak se těší Kubík do školky? Myslíš, že už si odvykl, mluví o tom? Držím pěsti, ať je to v pohodě, ale snad jo, už je větší a nějakou zkušenost má...no hlavně bude záležet, jak se mu tam bude líbit s novýma kamarádama a paní učitelkou.

Danči, co Verunka, už neplakává? Já v to pořád doufám, že to bude jen lepší a že se to nezlomí už zpět. Včera jsem si tu četla nějakou diskuzi, kde byla maminka taky doma s mladším prckem, a holky radily dávat třeba jen na některé dny v týdnu... já jsem si myslela, že je lepší pevný režim, tj. po-pá... ale uvidím, možná je to hodně, když si můžu dovolit ho tam nedávat denně, třeba zkusíme vždycky jen 3-4 dny v tahu. No taky uvidíme, jak často bude nemocnej, že :-)

Veru, super, že máte prodloužené smlouvy, a díky! Sílu potřebuju i já, ale hlavně myslím na Filípka, v pátek mi bylo těžko, protože plakal ještě když jsem šla, dnes se mi odcházelo líp, když neplakal. A Tobě pevné nervy do rodinných vztahů!

Zatím papa!
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 32037  [Dalších 31947 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.