Marru
Naše holky měly podobný sestřih
jen teda Martinka to měla ještě více na krátko
Žel u nás netuším, kde k nim přišla, protože ve třídě se k nim nikdo další nepřiznal - ovšem nakrátko byla jen Marťa a od té doby pak měla problém s jednou "chytrou" holčičkou, která se jí začala posmívat... Přitom mně tak strašně moc mrzí, že holčičky vzaly úplně Martince chuť do mít krátké vlasy - přitom jí k její postavě nesmírně sluší
a já osobně jsem celé dětství musela nosit dlouhé vlasy do pasu a jak já jsem je nesnášela! Jednak se mi na ně lepil kdejaký úchyl, jednak mytí, sušení byl opruz, jednak se rychleji mastily a jednak byly úplně nepraktické... Teď chce za každou cenu zase dlouhé vlasy, jak Šárka, tak Martinka a Martinka má jediný důvod, a to ten, aby ji zase holky vzaly mezi sebe
Přitom Marťa je sportovní typ, nebaví ji česání se, fintění se, takže už to vidím, jak ji zase budu buzerovat ať si vlasy dá aspoň do culíku...
Od pololetí mění ZŠ, tak doufám, že "na vesnické ZŠ" budou holčičky v tomhle lepší, zkrátka, že nebudou takové fiflenky.
A jinak tento týden půjdeme se Šárinkou k zápisu resp. jdeme tam s oběma holkama, protože chtějí starší přepsat a mladší si zapíšou s nástupem od září. Strašně moc bych si přála, aby tu od února Martinka byla spokojená - chci moc moc zpátky spokojené dítě a ne totálně vystresované z "omezené" učitelky...
Marru, open space bych nedala. Stačí mi návštěva v Praze a je mi těch lidí tam neskutečně líto. Vůbec se nedivím, že můj nadřízený začal chodit do práce dřív, aby si stihl v klidu než přijdou všichni udělat nejdůležitější práci. Já bych to nedala - ten ruch, absolutní ztráta soukromí... Jestli Tvůj plat vyloženě nepotřebujete, tak bych asi hledala něco lepšího