Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
*Hanka* & Lucinka | 16914 |
31.12.2013 13:29:48
tak nějaké jsem našla a jsou asi lepší, že se dají zašroubovat, někdy se nám stává, že jak je hodně plná, tak se Lucka polije
http://www.apotheke.de/advanced_search_result.php?XTCsid=0be306c1e805d8b958cb8e37dd805689&keywords=Nasendusche&x=34&y=11 .... našla jsem i dětskou http://www.kindernasendusche.de/tipps-fuer-eltern/ ale stejně nejlepší mi přijde ta jak jsi dávala odkaz Jo Romčo, možná i Třešničko, řekla bych, že hodně dobře odhleňuje Sinupret - přijde mi lepší v kapkách než v tabletách. Dávám ho hodně i Lucce. |
31.12.2013 13:04:14
jé Janino, u nás se myslím prodává pouze jeden typ.... ten co jsi dávala odkaz se mi zdá opravdu možná lepší....
jaké další typy se u vás prodávají - které máte vyzkoušené a který z nich manželovi nevyhovoval. Ještě nemáme konvičku na chalupě, takže bych si mohla dovolit jednu koupit, nechat jí doma a tu pražskou dát na chalupu. ad nemocnice - jenže člověk, který potřebuje 24-hodinovou péči a má výpadky paměti péči potřebuje. Romči babička má naštěstí příbuzné, kteří se postarají, ale naše zdravotnictví by bohužel klidně propustilo domů o osobu o kterou se nemá kdo postarat, případně nemá zájem se starat. My jsme si tehdy taky taťku brali domů na víkendy, jen byl trochu problém, že byl na morfinu a oni nám ho (morfin) domů nechtěli dávat... no oficiální to asi nebylo, proto jsme si ho mohli brát v pátek až opravdu večer - kolem 19.h a v neděli musel být zpět tuším do 16h. Nevadí mi píchat někomu injekce, mám toho za sebou docela dost, ale píchat morfin vlastnímu tátovi, z toho jsem teda byla docela rozklepaná |
Janina&2 | 6551 |
31.12.2013 11:47:55
Romco,
at to brzy s babickou vyresite! ja osobne jsem pro propousteni lidi z nemocnice pokud tam nemusi byt ze zdravotniho duvodu. ono to nejde platit ze zdravotniho pojisteni. |
Janina&2 | 6551 |
31.12.2013 11:41:59
u nas se konvicka koupi i v dobre zasobene drogerii, cena myslim neni tak dulezita (stoji tu kolem tech 250 +-50kc), je to vec na cely zivot.
manzelovi vyhovuje tadle: http://shop.apotal.de/product?prodId=610726&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=AdWords-Produktanzeigen&gclid=CM3F3JCi2rsCFQEXwwodKVAAPQ mel i jinou v druhem byte, ale ta pry nebyla tak dobra |
31.12.2013 9:50:22
Romčo, je mi líto, že máte takové trápení s babičkou Je to hrozné to naše zdravotnictví ještěže má babička někoho kdo se o ní postará.
|
31.12.2013 9:48:46
Ahoj,
Třešničko, já jí kupovala normálně v lékárně, ale je fakt, že tam mají odd. zdravotnických potřeb. a normálně v lékárně tenkrát stála 266kč... teď jsem se tam ptala, a měli jí ale za 270kč.... tak jsem si jí objednala přes net do blízké lékárny na osobní odběr a měla jsem jí do druhého dne nebo vlastně možná ještě ten den večer.... Když vodu nasaješ a jde ti do krku, tak to je právě špatně - když vyplachuješ, tak to jednou dírkou teče tam, druhou vytéká, hlavu máš nakloněnou tak, že to do krku právě jít nesmí.... a jak je nakloněná hlava, tak to vyplachuje i dutiny. tady máš jak se to dělá http://www.youtube.com/watch?v=7HEXYk4oqEM Davídkovi také dodatečně přeji vše nej nej k svátku Romčo, píšeš, že máš nakoupeno - co jsi si koupila? A máš konvičku? |
třešničkaA,Tom 09+David 13 | 119170 |
31.12.2013 9:27:43
Jo zerat dneska jsem tu sůl nasála přímo ze sklenice.
Jasně prostředky s mořskou solí jsou drahé,mám je taky doma.Uvidíme třeba na tu konvičku ještě dojde,jen nevím kde se mimo internet dá koupit v drogerii,či domácích nebo zdravotních potřebách? Romi to je mi líto,že to budete mít s babičkou takové složité a bude potřebovat 24 hodinový dohled. |
třešničkaA,Tom 09+David 13 | 119170 |
31.12.2013 9:23:29
Stáni díky za přání Davídkovi.On ještě ze svátku nic nemá,ale dárečky samozřejmě dostal,když to byl jeho první sváteček.
Zerat nemám zkušenost s konvičkou tak nevím,ale když saju slanou vodu z dlaně,tak si jednu dírku zacpu a jde mi to až do krku,že mě z toho pěkně natáhne. Dneska jsem vůbec nemohla spát,začlo mě bolet jedno ucho z usazené rýmy,ráno jsem se vyhřála uvírem a vypláchla nos solí s vodou,trochu to povolilo,ale ucho mám stále jak kdybych v něm měla rýmu,nevím co na to. |
Romana32 | 27719 |
31.12.2013 9:06:12
Ahojky.
Mám nakoupeno a léčím se. Je fakt, že už mi to trošku povolilo a už mě tolik nebolí hlava. Dneska jsme měli jet k našim, ale babičku pouštějí domů. Mají nadstav a prý je pohyblivá tak nic nebrání tomu aby ji propustili. To, že bydlí v 3. patře bez výtahu a sama je nezajímá. Mamka si ji musí odvézt a vzít k sobě a 2. ledna to začít řešit s obvodní doktorkou. Potřebuje 24. hodin denně péči, protože má občas šílené výpadky paměti. Doufáme, že se brzy najde nějaké řešení. |
zerat | 18305 |
30.12.2013 22:34:05
Třešničko, nevěřím na stejný efekt. Když tu vodu natáhneš z ruky, tak natáhneš hrstku vody - navíc do obou dírek naráz. U konvičky jde o to, že Ti tím nosem, tou dutinou protéká, co já vím, 250 ml vody a fakt vypláchne, změkčí, oplaskne, vytáhne z nosu vše co tam nepatří. To natahování jsem zkoušela taky, ale je to fakt komfortně o ničem Ono když si vezmu, co stojí různé spreje s mořskou vodou... tak nějakých 220 Kč za konvičku, kterou lze používat opakovaně do zbláznění - to je jak nic
Stáni, holky mají skříní tady v domku víc než dost. Jenže my s mužem strádáme Už koukám, jak to vyřešit. Pro nás je o trošku větší skříň než pro každou z holek a je to žalostně málo, kor pokud manžel chce mít všechny sezóny naráz ve skříni Přemýšlím i jaké efektivní nádstavce na skříň dát, aby to vypadalo hezky a přitom to pobralo třeba to sezónní oblečení a nestálo to majlant |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.