| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Zamlklé těhotenství

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 35435  [Dalších 34555 >>]
Stáňa * 7932
12.12.2013 19:50:26
Romčo,
a Radimek by si zvykl? Některé děti nesnáší změny. Třeba náš starší by to býval i v té školce nesl hodně těžce.

Zrovna včera jsem o tom mluvila s Tomáškovou učitelkou (2. třída). Občas děti musí z různých důvodů přesadit a už i jen tohle snáší některé děti hrozně těžce.Má ve třídě chlapečka, který by změnu lavice neustál.
Stáňa * 7932
12.12.2013 19:47:14
Zerat,
to jako že máte celkovou roční spotřebu 50 kubíků nebo rozdíl oproti loňskému roku?
50 kubíků teplé vody mi tedy na čtyři lidi nepříjde extra moc ~d~
Romana32 27719
12.12.2013 17:51:23
Pěkný podvečer.

Zerat,~6~~6~. Fakt Vám to nezávidím.

Daníku, také řeším volbu jiné školky. Jako předškoláka Radimka vezmou i jinde a navíc po výměně učitelky ve speciální třídě (odchod na rizikové těhu) nevidím žádný pokrok. Navíc ve mne sílí pocit, že Radim do té třídy chodí jen kvůli tomu, že je živější a oni potřebují naplnit speciálku kvůli dotacím.
zerat 18305
12.12.2013 17:28:22
Daníku, co se stalo ve školce? My budeme měnit školu Martince. Jsme už extrémně hodně nespokojeni s učitelkou třídní a se školou celkově. Zjišťujeme, že výběrová škola s jazykovým zaměřením, je s výukou cizích jazyků pozadu i za běžnými vesnickými školami ~n~ To, co naše holka umí za rok a půl výuky tam je k pláči. Jen se modlíme, aby děti v ZŠ na vesnici, kde budeme bydlet nebyli dál ve všem než naše holka. Když vidím jen dle webu, má školního psychologa, co vše vesnická škola podniká pro děti - výlety k moři, lyžáky, školy v přírodě, výlety a výměnné pobyty s Anglií... tak si říkám, že když si obě školy srovnám a vezmu vpodtaz dojíždění... tak ta vesnická nám vychází 100% líp. Uvidíme ještě dle pocitu z třídní apod. nicméně tento týden jsme se rozhodli, že chceme aby holka byla pryč co nejdřív.

Ad stěhování, u nás chceme stihnout ještě dětství dětí. Martinka si ještě hraje a je ve věku kdy ocení výběh venku - za pár let už to potřebovat nebude ... ~7~
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 61018
12.12.2013 17:08:24
my jsme právě vzdali zatím koupit většího bytu nebo domu, protože bychom se museli stěhovat.
A já už jsem se stěhovala za svůj život osmkrát - pětkrát s rodiči a třikrát sama a radši jsem na to zapomněla. Přestěhování naší současné domácnosti a sestavy bych fakt nedala~d~~e~
12.12.2013 17:06:57
Taky jsem zralá na alkohol nebo pilule, mně k tomu stačila dnešní besídka v MŠ~n~.
A budu děti stěhovat do jiné MŠ, takže mě opět čeká jako vždy obíhání všech osmi školek v naší městské části.
Jako starší by vzali jako předškoláky kamkoli, ale potřebuji s nimi umístit Hani. A umístění dítěte které bude mít tři a čtvrt roku je v naší části velký problém, i když jsem si ve Zpravodaji přečetla něco jiného~l~
zerat 18305
12.12.2013 17:00:14
Ahoj při čtvrtku.
Holky, já jsem dnes ták otrávená ~n~ Byl tady pán na odečty vody a topení a máme nějakou fakt vysokou spotřebu vody ~e~ Na teplé vodě rozdíl 50 kubíků? a na studené vodě 130 ~e~ ~8~ Jelikož tušíme, že část by tedy klidně mohla být tím, že jsme půl roku myli nádobí ručně, malovaly se dvě místnosti a dost se propíraly válečky... praly se častěji koberce... ale myslím, že největší zásluhu na tom všem má naše pubertální lady, která si pustí do vany vodu a sedí a smrká a rochní se, vcelku často si pustí do umývadla vodu samozřejmě nechá ji téct a hraje si v umývadle ~8~ Člověk ji umravňuje, peskuje... efekt nula. Takže teď čekáme na doplatek a dcerunku připravujeme na variantu, že bude mít smolíka a na novou skříň do pokojíčku si počká.
Další jobovka - stěhování se odkládá o cca týden ~7~ Kvůli vysoké vlhkosti v domě a nestíhání prací; neteče do příštího pátku teplá voda, není hotový úklid objektu, takže jako debil budu ještě po nastěhování uklízet dům ~o~ V domě se pustí vysoušeče a budeme se modlit, abych kuchyni měla aspoň v lednu - snad už začátkem. Dokud nebude vlhkost pod 60%, tak nebude kuchyně ani zárubně... Tím, že teď odřekneme stěhování známým, tak si musíme za týden zaplatit normální stěhováky - jsem zvědavá, kolik si vezmou oni ~d~ Já vím, já vím, že tohle jsou "maličkosti", ale já to fakt nějak nedávám. Už si říkám, že jsem zralá na alkohol nebo nějaké pilule ~k~
zaba + 3 64617
12.12.2013 13:39:17
Ahoj,

Tomu s tím stříháním taky nevěřím. Jsou to jenom pověry. Oli byl stříhaný nějak kolem roka a Sandra je zatím skoro plešatá, tak to taky v dohledné době na stříhání nebude. Ale už jí začaly vlasy trochu růst, tak jí už snad něco naroste.

Třešničko, taky si myslím, že dítko na osmi měsících ještě lézt nemusí. Sandra taky na osmi měsících ještě nelezla. Jenom se o to pokoušela. Oli taky na osmi měsících nelezl. Ale na osmi a půl měsíci lezli oba. U obou to byl strašný fofr. Sedli si a během čtrnácti dnů lezli a za chvíli se postavili.
Držím palce na to oční, snad to nic nebude a samo se to srovná.

Daniku, ~6~ Rozumím ti, mám doma to samé. V každé práci by mě vyhodili, protože bych byla pořád doma. Ale jestli tě to aspoň trochu utěší, tak Oli konečně v šesti letech přestal tak moc marodit. Teď vydržel ve školce dva měsíce v kuse. Zato teď už je třetí týden doma. Příští týden by už mohljít do školky, ale mám si ho už nechat doma, ať zase na Vánoce něco nepřinese. Tak půjde do školky až 6. ledna. Tak vám držím palce, ať se brzy uzdravíte ~R^
třešničkaA,Tom 09+David 13 119170
12.12.2013 7:45:23
No já taky tomu s tím stříháním před rokem věku nevěřím.Nevím co to je,asi nějaké babské rady.Tomáška jsme stříhali tuším v 10 nebo 11 měsících,protože to měl už fakt hrozné.

Holky tak včera jsme byli na 8 měsíční prohlídce.Davídek váží 5,9kg a měří 66,5 cm.Je to naše malá žoužel.Doktorce se nelíbí,že mu pořád ujíždí očičko,takže jsme dostali žádanku na oční s tím jsem ale počítala,protože mu ujíždí pernamentně pořád.No prý to po půlroce už normální není.Objednávat nás,ale budu až v lednu,ted před svátkama to už obíhat nechci,stejně nás beztak objednají až za dva měsíce a jelikož se to každým týdnem u něho zlepšuje,tak třeba pak přestane šilhat jak tomášek,než nás tehda objednali,tak přestal uplně.
Další věc,Davídek by měl už v 8 měsících udajně podle jejich skvělých tabulek lezt.Jelikož je se vším opožděnější,tak dělá v tabulkách všechno co 7 měsíční,takže nás poslala na rehabky cvičit vojtovu metodu,kterou jsem cvičila i s Tomáškem,ale u něho to bylo kvůli tomu,že stáčel hlavičku na jednu stranu.Hned nás včera vzala,ukázala nám cvik a zítra mám přijít na kontrolu,jestli to cvičím správně.Davídek se ale snaží lézt,zapře hlavičku dá nohy pod bříško,ale zatím mu to nejde.Ke všem hračkám se dokutálí,cestuje po celém obýváku.Tak nevím,řekla bych,že dnešní doba je fakt divná,jak dítě neodpovídá tabulkám,hned to doktoři řeší,přijde mi,že chcou prostě vysolit peníze od pojištoven,jinak si to vysvětlit neumím.U Tomáška jsem ráda,že jsme chodili,protože ten problém s tou hlavičkou fakt měl,ale u Davídka mi to přijde prostě uspěchané.Včera kámoška mluvila s paní,co cvičí děti a říkala ji to o Davídkovi a ona prý vždyt nemusí dítě za každou cenu v 8 měsících lézt.Asi máme extra opatrnou doktorku nebo nevím.
Ještě jsem se ji ptala,jestli když má od října močák atím ok,jestli bysme od unora či března mohli začít chodit na lekce bazenu.Sestra od doktorky,tak zkuste a když se mu to vrátí,tak to přerušíte.A doktorka v žádném případě bych vám to nedoporučovala.No děs.Přitom ty bazény jsou pro miminka hlídané.
No někdy mám sto chutí doktorku vyměnit.Je sice dobré,že je opatrná,ale odsud podsud ne.~7~
11.12.2013 23:30:10
my máme plešaté děti, stříhali se tak nejdřív ve dvou letech, spíš později.
Hani jsem zastřihovala ofinku po druhém roce~k~.

Máme doma jednu spálu~8~. Po zánětu dutin (deset dní ATB a deset dní doma rekonvalescence) šel Daník na necelé dva týdny do školky a donesl spálu a přidal se mu k tomu zánět ledvin).

Už mě to fakt nebaví. Za měsíc máme čtyřleté výročí kdy tu začaly nemoci, konce nevidět~l~.
Myslela jsem že bych zvládla pracovat na částečný úvazek... Takže v říjnu bych byla v práci 7dní, v listopadu 5dní a v prosinci 2dny... a do práce bych šla znovu až v půlce ledna.
Takže se už ani nepokouším pracovat~l~
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 35435  [Dalších 34555 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.