| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Zamlklé těhotenství

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 35435  [Dalších 34445 >>]
marrusova+2marušátka 98984
30.10.2013 22:31:27
Ou, tak snad je to dobré, jen odpočívá! Moc jí to přeju....~;((
*Hanka* & Lucinka 16914
30.10.2013 22:21:19
né Jája měla jít dneska
Redí + dvě ☼ 16148
30.10.2013 22:15:37
Mandelinko, taky se přidávám k držícím palcům :)) a souhlasím, že v květnu se rodí úžasní lidé :)) Tfujtfujtfuj, ať to všechno ségře i sestřenici dobře dopadne, záraků na světě je třeba. ~s~
marrusova+2marušátka 98984
30.10.2013 21:50:25
Mandel - i já držím palečky, děti jsou dar a poklad největší~s~

Jája až zítra, ne? Nebo zase pletu data stejně jako děti? Já čtu tak rychle a obvykle v noci či k ránu, že mi unikají dny i kolikrát souvislosti.~f~

K pití. Marušátko pila hodně málo, tak do půl litru denně od půl roku. Do dnes pije mááááálo, tak asi opět toho půllitru, možná 800ml, víc ne. + polévka.(do školy dostane 330 ml pití dle chuti a půlku donese domů)
A nikdy neměla žádné potíže. Zato Malinká je jako velbloud, pije dost a jak jsem byla zvyklá nenabízet, tak ona si vždy od mala vyprosila. Vypije více jak litr a stejně neustále cosi - jako nyní. Já osobně jsem také na suchu. Jsou dny, kdy vypiju tak půl litru maximálně-nemám potřebu téměř nikdy a nemívám žádné obtíže(byť vím, že je to málo) zato Starý Marušák vypije více jak 3 litry a furt nemá dost.~8~
*Hanka* & Lucinka 16914
30.10.2013 21:47:44
Mandelinko, držím palce na veselý květen ~R^

Jáje jsem psala na Skype a zatím se neozvala, tak doufám, že nejsou žádné jobovky.
zaba + 3 64617
30.10.2013 21:40:50
Mandelinko, držím palce co můžu ~R^~R^~R^:-)

Jájo, taky se přidávám k dotazu jak jsi dopadla.
*Hanka* & Lucinka 16914
30.10.2013 21:31:03
Lucka dostávala vodu z Avent nekapajícího (stejně kapal) hrnečku.... nejdřív vůbec nevěděla na co je - ale byl fialový, dal se okusovat ze všech stran, tak se jí líbil ~t~. Aby pochopila k čemu slouží jsem jí sundala tu membránu a párkrát kápla do pusy vodu.... nasadila jsem zpět membránu a dala jí to do pusy, teprve pak pochopila, že z něj něco teče. Po příkrmu jsem dala napít vodu (kterou ze začátku moc nechtěla) a pak jsem dokojovala. První 2-3 měsíce vypila tak no.... 30 ml za den. Prostě jí nechtěla a já to nehrotila.
6 měsíců jí bylo v březnu a šlo mi o to aby se do léta naučila pít aspoň trochu... no stejně žádná sláva to nebyla. Žádné ovocné šťávičky, čaje, nic.... když už pila, tak jen vodu.
Stejně jako tu někdo psal - nepije bublinky.... Nenapije se ani jemně perlivé vody. Dneska jsme spolu byly na obědě a tam si teda dala jablečný džus, jinak za celý den vypila 1/2 hrnku čaje, pak tedy 0,2 džusu a jinak pila čistou vodu... té vypila 2 plné lahve od Kubíka a něco měla ještě doma ve sklenicích.
Janina&2 6551
30.10.2013 20:36:07
Tresni,
k piti mne napadlo, ze to je jak s jidlem, zachutna az treba po x-te, takze najdi neco co ty povazujes za vhodne a zkousej a zkousej.
asi nejlepe davat pit po prikrmu, kdyz jsi rikala, ze chces stejne prestat dokojovat a malej chce k prikrmu jen trochu - spise jako piti. Akorat kdyz to zavedes musis zustat neoblomna a nabizet piti z hrnicku - jestli jsi tak jeste nedavala, tak treba prave proto se to malemu zalibi.
nebo mne napada nalit sobe a jemu do stejne sklenicky (aby skrz ni videl, ze uvnitr je to stejne - treba prave ta voda) a po jeho nakrmeni si das vodu ty, reknes mu, ze mama pije a on ze dostane taky. a ty pij pri kazdem jeho prikrmu a nabizej mu taky.

Jajo, co dnesni UTZ?
Romana32 27719
30.10.2013 19:56:15
Zerat, tím, že stále chodí do školky tak džus pije pouze odpoledne doma. Někdy si řekne o čaj, šťávu.

Ad koupelna - kromě sříněk máme hotovo~z~. Máme foceno den po dnu, ale kam to dám netuším.
třešničkaA,Tom 09+David 13 119170
30.10.2013 17:33:15
Holky taky se přiznám,že nevím kolik tekutin mimo mlíko má kojené dítě vypít.Dočetla jsem se,že při dvou příkrmech a kojení se zatím nemusí přidávat jiné tekutiny.Ale jakmile začnu přidávat další příkrm,měl by vypít i více jiných tekutin + samozřejmě mlíko.

Jako já jsem vůbec ráda,že mi něco aspon vypije,fakt jsem vyzkoušela toho už tolik a nic nechtěl až ted ten šípkový,ale tam je cukru stejně jak v těch fenyklových,co měl předtím,jen mu prostě asi nejela ta chut,protože ho nechtěl ani v sáčkovém.V době,kdy jsme odebírali moč,jsem mu čaj dávala nurofen trubičkou,abych do něho vůbec něco dostala,ale v podstatě násilím né,že by měl žízen,jenže potřeboval prostě pročistit ty ledviny.

Zabo od lerosu jsem nezkoušela,protože mám pocit,že tam jsou ty čaje od 6 měsíců a když jsem poprvé kupovala čaj,tak měl 3 měsíce,ted má skoro 7 tak určitě vyzkouším,mi od lerosu chutnají taky čaje piju od nich kojící na střídačku se sypaným od dědka kořenáře.
Taky chci zkusit koupit už hrníček a nedávat mu to z kojenecké láhve,bude to mít samozřejmě asi všude,ale učit se musí.

[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 35435  [Dalších 34445 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.