30.10.2013 17:33:15 třešničkaA,Tom 09+David 13
Re: ****
Holky taky se přiznám,že nevím kolik tekutin mimo mlíko má kojené dítě vypít.Dočetla jsem se,že při dvou příkrmech a kojení se zatím nemusí přidávat jiné tekutiny.Ale jakmile začnu přidávat další příkrm,měl by vypít i více jiných tekutin + samozřejmě mlíko.
Jako já jsem vůbec ráda,že mi něco aspon vypije,fakt jsem vyzkoušela toho už tolik a nic nechtěl až ted ten šípkový,ale tam je cukru stejně jak v těch fenyklových,co měl předtím,jen mu prostě asi nejela ta chut,protože ho nechtěl ani v sáčkovém.V době,kdy jsme odebírali moč,jsem mu čaj dávala nurofen trubičkou,abych do něho vůbec něco dostala,ale v podstatě násilím né,že by měl žízen,jenže potřeboval prostě pročistit ty ledviny.
Zabo od lerosu jsem nezkoušela,protože mám pocit,že tam jsou ty čaje od 6 měsíců a když jsem poprvé kupovala čaj,tak měl 3 měsíce,ted má skoro 7 tak určitě vyzkouším,mi od lerosu chutnají taky čaje piju od nich kojící na střídačku se sypaným od dědka kořenáře.
Taky chci zkusit koupit už hrníček a nedávat mu to z kojenecké láhve,bude to mít samozřejmě asi všude,ale učit se musí.
Odpovědět