30.10.2013 21:31:03 *Hanka* & Lucinka
Re: ****
Lucka dostávala vodu z Avent nekapajícího (stejně kapal) hrnečku.... nejdřív vůbec nevěděla na co je - ale byl fialový, dal se okusovat ze všech stran, tak se jí líbil
. Aby pochopila k čemu slouží jsem jí sundala tu membránu a párkrát kápla do pusy vodu.... nasadila jsem zpět membránu a dala jí to do pusy, teprve pak pochopila, že z něj něco teče. Po příkrmu jsem dala napít vodu (kterou ze začátku moc nechtěla) a pak jsem dokojovala. První 2-3 měsíce vypila tak no.... 30 ml za den. Prostě jí nechtěla a já to nehrotila.
6 měsíců jí bylo v březnu a šlo mi o to aby se do léta naučila pít aspoň trochu... no stejně žádná sláva to nebyla. Žádné ovocné šťávičky, čaje, nic.... když už pila, tak jen vodu.
Stejně jako tu někdo psal - nepije bublinky.... Nenapije se ani jemně perlivé vody. Dneska jsme spolu byly na obědě a tam si teda dala jablečný džus, jinak za celý den vypila 1/2 hrnku čaje, pak tedy 0,2 džusu a jinak pila čistou vodu... té vypila 2 plné lahve od Kubíka a něco měla ještě doma ve sklenicích.
Odpovědět