Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
D+4 |
• |
14.8.2008 19:58:11
Tak vidím, že to tu není moc navštěvované, ale třeba se to zase rozjede. Já přispěju něčím, na co asi nikdy nezapomenu. Můj bývalý přítel pomohl mému současnému příteli (neb to byli kámoši a ten současný asi moc nepátral po naší minulosti) s vymalováním našeho prvního společného bytečku a když bylo hotovo, já mu vděčně poděkovala: Honzíku, teda ty umíš tak krásně milovat!
|
Stáňa a dva kluci | 61262 |
24.2.2008 23:13:45
Moje kolegyně z práce se hezky přeřekla v pekařství. Místo ořechové švýcarky chtěla makovou švédku:o))
|
hajik | 76489 |
24.2.2008 20:26:23
super diskuse, taky s něčím přispěju,šla jsem jednou od zubaře a jedné známé jsem chtěla říct, že mi opravovali zubní sklovinu a místo toho ze mě vypadlo sklovní zubinu. A ještě jedna příhoda v pekárně, povídám prodavačce, že bych chtěla půlku chleba a šest rohlíků a místo toho: chtěla bych šest chlebů a půlku rohlíku, super ne?
|
pupava bezlodyžná | 63381 |
22.10.2007 22:06:11
já jsem jednou v obchodě chtěla místo faktury FRAKTURU, naštěstí mi nevyhověli :-) S texty písniček jsem ráda, že to nemám jenom já, někdy ten text pochopím až po několika letech poslouchání a myslela jsem, že je to jen moje specialita, tak mi těší, že ne. Nejlepší z přeřeků na našem maturitním tablu je z hodiny biologie : psali jsme test, kde jsme měli napsat opak výrazu relaxace / tj. kontrakce / spolužák napsal EREKCE. A pak když v lehce podroušeném stavu jsem si v restauraci objednávala kávu s mlékem, číšník měl ohledně toho nějaké nejasnosti, tak jsem mu to vysvětlila, že chci prostě KAFE S MLíKEM ! Se známými se tomu chechtáme dodnes, jak jsem mu to pěkně vysvetlila :-)
|
Sol | 63156 |
22.10.2007 5:45:41
Objevila jsem tuhle diskuzi a dost se bavím! Škoda, že tu nepřispívá už moc lidí.
Já se nedávno dívala na film, který byl ve španělštině a byly u něj titulky česky. Dcera stojí před domem celá špinavá a vystrašená a čeká na matku, protože se ji právě matky přítel snažil doma znásilnit. Matka vidí dceru v tomto stavu před domem a zděšeně se jí ptá: Que pasó, estas echa una sopa!, doslova "Co se stalo, je z tebe úplná polévka", čili si domyslete význam, něco jako "Ježíš, co se ti stalo, vypadáš děsně!". České titulky absolutně bez kontextu zněly: "Dali ti polévku?"...Absolutně pro mě v té chvíli opadlo napětí filmu, protože jsem se pak ještě pět minut musela smát. Asi po sobě titulkovači zapomněli svou práci přečíst :)) Nutno říkat, že v celém filmu se nejedla polévka? :D:D:D |
Veny+4 sarančata | 53381 |
18.8.2007 19:28:12
ahojky,tak vám přispěji jedním mým přeřekem.Četla jsem v jednom nejmenovaném časopise,říkejme mu třeba Hrom:-)))Měla jsem číst..chlap přejel vrata no a já četla...chlap přejel VARLATA ufffff
|
Merylin5 | 68735 |
18.8.2007 17:19:20
Jéé, já se tu tak zasměju!!!
|
Mysterious | 68746 |
18.8.2007 17:18:13
Jedna má kamarádka si jako malá zpívala "oslavnou" píseň: Už troubějí, už troubějí, na horách je Lenin.
|
Merylin5 | 68735 |
17.8.2007 17:36:15
Vendelíno, kumával je super!!!!!!!!!!
Já zase celý dětství řešila Pršelo jen se lilo a teledo ma nebylo, tak jsem přemejšlela, co je to to teledo. Jinak mně se hrozně plete tenis a penis, vždycky se musim hrozně soustředit, abych to řekla správně a děsim se chvíle, kdy to prohodim (učim aj a tam pořád řikáme I play tennis...:) |
Včelka Mája |
• |
1.7.2006 14:24:50
Slyčela jsem tuto historku povídat v rádiu nějakou paní, podle hlasu už starší.
Čekala tehdy třetí dítě a trpěla na silné pálení žáhy. Tak si vždycky v drogerii koupila balíček zažívací sody. Jednou zase přišla z nákupu, snědla kousek buchty a ha! Pálení je tady. Zašátrala rukou v tašce s nákupem, vyhrábla balíček, nabrala plnou lžíci a strčila do pusy. Jak to tak převalovala v puse, zdálo se jí to nějaké divné, neobvyklé, tak si prý pro sebe říkala, to je hrůza, už ani tu sodu neumějí udělat pořádně. Jenže pak se podívala na balíček, co to vlastně jí, a hele ho, ono to bylo hnojivo na kytky, které ten den taky koupila. Hned volala svému gynekologovi, jestli to nemůže být nebezpečné, co jako má dělat. A on se ptá, jak se to jmenuje? Tak ona praví: holtrus. On říká holtrus, holtrus, jo! To znám, to je holubí trus. Co tam píšou o ředění? A ta paní čte: na špičku nože do půl litru vody. Tak ten doktor povídá: vy jste toho snědla lžíci, tak si natočte 5 litrů vody a všechno to vypijte. Narozený syn pak vážil přes 4 kila. Mmch, tuto příhodu jsem slyšela v době, kdy jsem čekala 3. dítě a příííšerně mě pálila žáha! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.