Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Kacatko-75 | 13776 |
31.7.2006 6:40:20
Marti...ja vim :-) Ja si to vecerni tulkani fakt uzivam. Jen treba dneska usnul pres den v aute (nespi pres den uz tak pul roku-mozna dyl) a vecer nemohl usnout. No a lezet pres hodinu na ty jeho postylce :-) nic moc :-) Vzdy jsem myslea ze uz spi a on do ticha...mami, plysaci spinkaji? Jo, spinkaji. Za chvii ...mamko, koupime zitra hodne kakaa ? To vis ze jo Tomasku. Mami, mam modry ocka? JOOOOOOOOOOOOOOO :-))))
Tak jen jsem se chtela zeptat jak to vypada s usinanim u vas. Moje kamaradka da holcicku do postee rekne dobrou a ona spinka. To je pro mne sci-fi :-) JInak Miso uzij si to v Ikee. My tu par Ikei mame-ale nejblizsi je porad asi tri hodiny cesty. Jo a videla jsem dneska v parku houby......to jsem mela radost. Ja nebyla na houbach deset let. Tady se houby nesbiraji, v narodnim parku se sbirat ani nesmeji, a jen tak do lesa bych si tu v okoli netroufla. Vetsinou jsou soukrome...tam hrozi kdyz na vas prijde majitel-muze strilet a v Nar.parku kamarada donutili vyhodit plny kos hub na zem-nesmi se odtamtud nic odnaset:-) Jeste se divili, ze chce jist takovy odpad :-) Takova smazenice .......mnaaaaam -i kdyz je to tezky na zaludek a moc nezdravy. |
Misa+Zuzanka 1.8.2003 | 14066 |
30.7.2006 22:31:20
Jesa, redidlo mne take napadlo, ale nevedela jsem jake, kazda barva ma jine cislo redidla a v tom zmatku jsem si nechtela jeste vic ublizit, navic jsem atopik a bojim se kazde nove reakce.
Deti uz mam doma, zitra vyrazime do Ikey, bereme sebou sousedku, ona sama neridi a manzelovi se tam nechce, tak tam nikdy nebyla.To nechapu, ja bez ni nemohu existovat:-)) |
jesa | 34640 |
30.7.2006 21:38:11
AHOJTE :)
Tak my travime august na vychode... Najprv sme boli tyzden u sekovcov, super, ani sme nevedeli, ze mame deti... Potom, som bola s nimi bez seka u nasich, celkom sa dalo... A teraz ostali uuplne sami u svokrovcoc na tyzden a my si ideme uzivat tento TYZDEN!!!! :) Velmi sa tesim... Ake ticho v dome :-))))) Pappu juj.... pobehni k doktorke po nejake antihistaminika.... Ako sa maju bracekovia? Misa, s tou farbou, nevedela som, ci sa smiat alebo plakat, brrr... To asi chcelo riedidlo ;) No a idem vas citat trochu dozadu... |
opice... | 6073 |
30.7.2006 20:45:24
Už asi 2 měsíce neuspáváme, ale ještě někdy s nímVojtíkem lehneme. Zatím spí s tátou na manž.posteli.
|
Martina+F+H+L | 6060 |
30.7.2006 20:00:37
Katko, počkej, až mu bude 18, to budeš s nostalgií vzpomínat jak jsi ho uspávala :o) My Fildu taky uspáváme. Teď většinou manžel. Když náhodou uspávám já, tak mám Honzíka na prsu a Fildovi dělám "blešky" (lupu o sebe nehty na Fidově hlavičce) - to mám moc rád. Filda se teď nastěhoval do Honzíkovi postýlky, je mu už malá a celou noc se mlátí o šprucle :o)
|
Kacatko-75 | 13776 |
30.7.2006 18:30:53
Holky, jeste nekdo uspavate deti nebo chodi spat samy? Ja teda jdu kazdy den s Tomaskem ( s vyjimkou kdy tu je jednou za rok babi, a nekdy pomuze segra) lehnout, pustim pohadky na cd, a Tomasek se prituli a tak usina...
Abych ho posala do pokojicku a zavrela za nim dvere, ze pujde spat sam- to nehrozi.... Ne ze by se mi to uspavani nelibilo, ale abych ho takhle neuspavala do 18ti :-) |
opice... | 6073 |
30.7.2006 8:16:11
Ahojky,
Marti tabulku jsem už studovala v pátek. Víš, některých těch údajů jsem se obávala, byla opatrnější. Ale to nic, časem to bude lepší a dítko to dožene:-) Včera jsme opět upravovali pokojík, nyní tu největší a nejrozhodující věc a to je rozebírání a skladání manželova rohového stolu. Šli jsme se mrknout na postele, uááá, jsou na objednávku 4-6týdnů. Myslela jsem si, že to bude dřív. Už bych ráda spala v ložnici:-) Ppapulko, to je velká alergická reakce,pokud máš ještě problémy, tak si v pondělí skákni k dr. I při kojení se může Zyrtec nebo nějaký jiný lék (někteří dr ho povolují). Ono příště by ta rekce mohla být ještě horší:-( Vojtík má opět období lumpáren. Ve čtvrtek šel do kuchyňského okna, otevřel si jej a lehl si způlky na stůl a z půlky do okna, aby lépe viděl (z 6.patra). Mám na oknech pojistky, toto bylo jen přivřené bez pojistky, ale ne na ručku. /mám nachystané druhé bezpečnější, jen jsme se nemohli k tomu dostat/.Tak jsem se jala do vysvětlování, myslím, že to pochopil až když jsem mu to převedla, že by si nikdy nemohl hrát s autíčky. Musím být více opatrnější a Vojtík opět hlásí, že by se chtěl podívat z okna. Taky začal lozit po nábytku, to že skáče všude a po všem je jasné. Včera se tady konečně večer prohnala bouřka a je trochu lépe. Holky, koukala jsem na fotky. Super:-) |
Mersi, Miška a Lea | 772 |
29.7.2006 22:00:03
Misa: prepáč, ale musela som sa smiať, pri tej predstave.
Ja som dnes ukladala veci na sami vrch skrine a stolička sa mi pošmykla a ja som letela. Papulka: to ja som tak mala po včele na ruke, poležala som si vtedy aj v nemocnici, od vtedy uvádzam všade alergiu na včely jed. |
Ivča+3ratolesti | 14182 |
29.7.2006 15:48:42
Ahojte, papulko, to je na tuty alergická reakce, taky bych šla raději k Dr., kdyby se to nelepšilo, už proto, že kojíš.
Míšo, tak to je teda dobrá příhoda, i bych se zasmála, ale živá představa situace mi v tom nějak bránila!! :o) Jinak jsem byla včera na pohovoru o mém nástupu do práce. No a jak to dopadlo? bylo mi nabídnuto, že mi dají odstupné, protože moje místo je obsazené. Tak jsem řekla, že s tím nesouhlasím a že se sní ještě sejdu. Tedy do práce se i ještě nechce a alespoň vím, na čem jsem, ale trochu mě to ranilo, po 11 letech práce pro firmu to nebylo zrovna příjemné. Koho to zajímá, tak jsem našla totO: http://www.hledampraci.cz/pracovni-pravo/ochrana-matek-navrat-materska.php Příští týden budu ale moudřejší. Kačka se vrátila z Tunisu jako omámená, nějací místní italští přistěhovalci ji tam zlomili srdéčko :o). No, a představte si to, naše babička prý jen spala a spala a spala, zvedla se akorát na jídlo a zase se svalila do hotelu na pokoj. No comment. Takže Kačka měla volno, protože ta naše milá babička byla po většinu času jen přežraná a unavená z vedra. Chápete to? Jinak si ztěžovali, že bylo v Tunisu hrozně špinavé moře. |
Kacatko-75 | 13776 |
29.7.2006 15:21:28
Kacko, u nas je to s pindou stejne. Uz jsem to myslim i psala, jeste k tomu vecnemu tahani si rad na neco sedne a tre se. Nevim jak mu to mam vysvetlit, prave proto aby pak nemel nejake probemy s vlastnim telem. Byli jsme na navsteve a on jim tam "ohopsal" velkeho plysoveho tygra.
Snazila jsem se neco najit na internetu-protoze FUJ mu rikat nebudu. Neni preci pes :-) No prave se dive na pohadku a s cim myslite ze si hraje....ja muzu dat vsechny hracky pryc.. Miso no to teda musel byt zazitek....hlavne ze to dobre dopadlo. Pappulko, snad uz to bude s nohou lepsi, ale kdyby se to nelepsilo-zasla bych k doktoru.. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.