Re: Růstové tabulky
Ahojte, papulko, to je na tuty alergická reakce, taky bych šla raději k Dr., kdyby se to nelepšilo, už proto, že kojíš.
Míšo, tak to je teda dobrá příhoda, i bych se zasmála, ale živá představa situace mi v tom nějak bránila!! :o)
Jinak jsem byla včera na pohovoru o mém nástupu do práce. No a jak to dopadlo? bylo mi nabídnuto, že mi dají odstupné, protože moje místo je obsazené. Tak jsem řekla, že s tím nesouhlasím a že se sní ještě sejdu. Tedy do práce se i ještě nechce a alespoň vím, na čem jsem, ale trochu mě to ranilo, po 11 letech práce pro firmu to nebylo zrovna příjemné. Koho to zajímá, tak jsem našla totO:
http://www.hledampraci.cz/pracovni-pravo/ochrana-matek-navrat-materska.php
Příští týden budu ale moudřejší.
Kačka se vrátila z Tunisu jako omámená, nějací místní italští přistěhovalci ji tam zlomili srdéčko :o). No, a představte si to, naše babička prý jen spala a spala a spala, zvedla se akorát na jídlo a zase se svalila do hotelu na pokoj. No comment. Takže Kačka měla volno, protože ta naše milá babička byla po většinu času jen přežraná a unavená z vedra. Chápete to? Jinak si ztěžovali, že bylo v Tunisu hrozně špinavé moře.
Odpovědět