30.7.2006 8:16:11 opice...
Re: Růstové tabulky
Ahojky,
Marti tabulku jsem už studovala v pátek. Víš, některých těch údajů jsem se obávala, byla opatrnější. Ale to nic, časem to bude lepší a dítko to dožene:-)
Včera jsme opět upravovali pokojík, nyní tu největší a nejrozhodující věc a to je rozebírání a skladání manželova rohového stolu. Šli jsme se mrknout na postele, uááá, jsou na objednávku 4-6týdnů. Myslela jsem si, že to bude dřív. Už bych ráda spala v ložnici:-)
Ppapulko, to je velká alergická reakce,pokud máš ještě problémy, tak si v pondělí skákni k dr. I při kojení se může Zyrtec nebo nějaký jiný lék (někteří dr ho povolují). Ono příště by ta rekce mohla být ještě horší:-(
Vojtík má opět období lumpáren.
Ve čtvrtek šel do kuchyňského okna, otevřel si jej a lehl si způlky na stůl a z půlky do okna, aby lépe viděl (z 6.patra). Mám na oknech pojistky, toto bylo jen přivřené bez pojistky, ale ne na ručku. /mám nachystané druhé bezpečnější, jen jsme se nemohli k tomu dostat/.Tak jsem se jala do vysvětlování, myslím, že to pochopil až když jsem mu to převedla, že by si nikdy nemohl hrát s autíčky. Musím být více opatrnější a Vojtík opět hlásí, že by se chtěl podívat z okna.
Taky začal lozit po nábytku, to že skáče všude a po všem je jasné.
Včera se tady konečně večer prohnala bouřka a je trochu lépe.
Holky, koukala jsem na fotky. Super:-)
Odpovědět