31.7.2006 6:40:20 Kacatko-75
Re: Růstové tabulky
Marti...ja vim :-) Ja si to vecerni tulkani fakt uzivam. Jen treba dneska usnul pres den v aute (nespi pres den uz tak pul roku-mozna dyl) a vecer nemohl usnout. No a lezet pres hodinu na ty jeho postylce :-) nic moc :-) Vzdy jsem myslea ze uz spi a on do ticha...mami, plysaci spinkaji? Jo, spinkaji. Za chvii ...mamko, koupime zitra hodne kakaa ? To vis ze jo Tomasku. Mami, mam modry ocka? JOOOOOOOOOOOOOOO :-))))
Tak jen jsem se chtela zeptat jak to vypada s usinanim u vas. Moje kamaradka da holcicku do postee rekne dobrou a ona spinka. To je pro mne sci-fi :-)
JInak Miso uzij si to v Ikee. My tu par Ikei mame-ale nejblizsi je porad asi tri hodiny cesty.
Jo a videla jsem dneska v parku houby......to jsem mela radost. Ja nebyla na houbach deset let. Tady se houby nesbiraji, v narodnim parku se sbirat ani nesmeji, a jen tak do lesa bych si tu v okoli netroufla. Vetsinou jsou soukrome...tam hrozi kdyz na vas prijde majitel-muze strilet a v Nar.parku kamarada donutili vyhodit plny kos hub na zem-nesmi se odtamtud nic odnaset:-) Jeste se divili, ze chce jist takovy odpad :-)
Takova smazenice .......mnaaaaam -i kdyz je to tezky na zaludek a moc nezdravy.
Odpovědět