| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 17337  [Dalších 17247 >>]
bobysek2 43213
10.12.2013 7:54:39
Ahoj holky,
tak jak Vám jde škola? My jsme bohužel už podruhé nemocní - nejdřív 10 dní ATB, pak byl týden ve škole a teď jsme už zase nemocní doma. Takže si na paní učitelku musím hrát já a to zima teprve začíná. My máme zatím jen pár dvojek ze psaní, občas tlačíme na tužku a prostě nepíšeme krasopisně. Ale nic si z toho neděláme. Jinak čtení i matika v pohodě. Akorát v práci jsou desně nadšení, že jsem pořád na paragrafech ~:(.
Zuzi, jak se máte před vánoci? Zlepšuje se manželův stav? Doufám, že ano. Pořád na Vás myslím a držím palce ~R^.
Jinak přeji i všem ostatním hezký advent ~;).
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
3.12.2013 22:38:19
Ahoj holky, tak co dítka ve škole? ~;) no my už máme pár trojek z matiky.. Pavlíkovi se plete sčítání a odčítání - mám pocit, že když to s ním slovně procvičuju, tak problém nemá, spíš mu dělá problém v psané podobě znaménko + a - bohužel si je občas zamění... jinak čeština mu zatím jde krásně - se čtením problémy nemá, tak doufám že mu to už vydrží. Jinak Mabelko i my chodíme na logopedii se sykavkama.
Janička je jinak ve speciální třídě ve školce docela spokojená, dělá pokroky a ve čtvrtek má Mikulášskou besídku. Tak jsem zvědavá, jaké budou mít společné vystoupení ~z~ v práci je jinak konec roku hektický, ale vypadá to že aspoň přes svátky budu mít dovču.
Holky, co dáváte klukům pod stromeček? nějak nám došly nápady... Pavlík by chtěl autodráhu, ale příjde nám že je to možná ještě brzo... že třeba za rok až dva... lega má doma spoustu, tak to se mi kupovat nechce, auta a koleje máme taky... já mám pro něho zatím nějaké to oblečení, knížky a deskovou hru ~b~
Mabelka 29 50861
16.11.2013 23:44:41
Zuzi, to jsem moc ráda, že se manžel zlepšuje! Bude v pořádku, uvidíš! Vánoce už budou veselé, jen to teď musíte zvládnout a překonat ~;((

Leni, Luci, držím pěsti, ať se vašim klukům daří! Já mám s Vojtou zase problém s mluvením, logopedie... V řeči pořádně nepoužívá např. ž, sem tam taky š (číslo 6 mu například dělá problém), samozřejmě r a ř. Nejhorší ale je, že kolem šestých narozenin začal koktat, nebo zadrhávat, já nevím, jaký je v tom rozdíl, věřila jsem, že to přejde, protože už víc jak před rokem to jedno období měl, ale přešlo to asi po měsíci nebo dvou. A teď už je to snad půl roku ~d~ Naštěstí on se s tím nějak netrápí, aspoň to nedává najevo, ale myslím, že ani vnitřně se tím netrápí, povídá rád i před dětma.

Bobýsku, to je teda sranda, že sedí teď spolu v lavici ~R^ Vojta to doma prohodil, ale musela jsem z něho tahat podrobnosti a stejně nic nevím. Říkal, že je rád ~:-D, že je Marťa lepší než Verča, že ho pořád rušila a opisovala, že dokonce učitelka dala mezi ně desky na písmenka (prý kvůli Verči, tak snad nekecá ~k~).

Ještě jsem si vzpomněla, že prý na naší škole dávají všem prvňáčkům na vysvědčení jedničku, v pololetí. Říkala to známá, tak nevím, jestli je to pravda.
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
16.11.2013 20:42:22
Ahoj holky, především jsem moc ráda Zuzi že už se to zlepšuje!!! moc na Tebe myslím a držím pěstičky!!!~;((
Jinak nemocným přeju brzké uzdravení!
my teď marodili taky - v pondělí Pája zvracel a ve středu chytl průjem, tak o víkendu doháníme ten týden co zameškal... naštěstí mu to docela jde :-)
Luci, Pavlík je taky dost hravý a učitelka nám říkala že se nesoustředí... ale chce to trpělivost.. oni na to určitě mají, jen se po nich dneska moc chce...
My už měli třídní schůzky, učitelka hodnotila celou třídu a říkala že jsou šikovní. Jen prostě to chování občas skřípe.. děti mají mít v lednu nebo v únoru lyžák - pro ty co se přihlásí, a tak sháním Pavlíkovi lyže a včera se mi podařilo konečně sehnat na mimiaukci :-) teď jen aby se to uskutečnilo a aby byl hlavně v tu dobu zdravý ~;)
luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 58392
15.11.2013 18:41:25
Holky tak u nás škola úplná katastrofa! Dneska jsem byla skoro hodinu ve škole a probíraly jsme to s učitelkou ze všech stran.
Tak jednoznačně je Mareček ve třídě ten nejslabší. Není tak hloupej, jako ho to prostě nebaví! Pořád je hodně dětskej, hravej. Učitelka se otočí a on si staví houpačku z gumy a pravítka, opisuje, kouká kde co lítá, vůbec nesleduje výuku.
Prý i zvažovala, že by šel ještě do školky, snad by dozrál - ovšem třeba taky ne. A u nás taky bude příští rok nastupovat do první třídy skoro 30 dětí a to by na něj neměla učitelka už vůbec čas.

Tak doma doháníme co se dá, slibuju hory doly aby se trochu snažil. Všechno je na dlouho. Když se ho něco zeptám, tak jen střílí od boku aby měl ode mě klid a molh jít stavět koleje.

No vypsala jsem se a jdu si obalit nervy. A pak už zase pilovat písmenka ~8~
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
15.11.2013 17:30:36
Nam ukol zabere asi 10 minut i s moji kontrolou...si rikam,jestli by toho nemeli mit vic
bobysek2 43213
15.11.2013 15:10:17
Ahoj Zuzi,

tak to jsem moc ráda, že se to zlepšuje. Moc Vám stále držíme palce. Škoda, že ta komora nevyšla, ale hlavně, že dobře dopadlo CT a že se to zlepšuje.
My teda přes víkend úkoly míváme také, ale tolik času nám to nezabere. Přijde mi, že jich mají skoro stejně jako přes týden.
Jinak, že neuhádnete s kým sedí náš Martínek? Ano, s Vojtíškem od Mabelky. ~t~ No, sranda a to se kluci znali jen od vidění, protože každý chodil do jiné školky.
Jinak pořád maličko bojume se psaním resp. tlačením na tužku, ale už je to lepší.
Zuza30 45972
15.11.2013 12:22:35
Holky, díky, že nám držíte palce a myslíte na nás. Konečně to začíná nabírat lepší směr. Minulý víkend dostal manžel vycházku a byl doma celé odpoledne v sobotu i v neděli, tento víkend bude doma i přes noc. Včera byl na kontrolním CT a má to úplně čisté, paní doktorka řekla, že je to neuvěřitelné. Celkově je to všechno lepší, tak doufejme, že už budou jen dobré zprávy. Ta komora nakonec nevyšla, vzhledem k tomu zlepšení doktorka řekla, že manžel nesplňuje ty podmínky, které má pacient naplňovat, aby tam byl umístěn.
U nás se děti drží od začátku roku nemají jedinou zameškanou hodinu, doufám, že to nezakřiknu... Jen Kristýnce se včera odlomil kuz zubu a má tam díru, tak nás čeká příští týden zubař...
Všem pěkný víkend a hlavně zdraví a pohodu. ~;) DOufám, že paní učitelka bude mít tentokrát slitování, minulý víkend jsme nad úkoly s Kristýnkou strávili skoro 2 hod denně!
Mabelka 29 50861
13.11.2013 8:41:15
Zuzi, omlouvám se, čtu o tom neštěstí u vás až dnes. Je mi moc líto, čím procházíte, musí to být strašně těžké... ~7~ Ale věřím, že se paměť vrátí celá, už byl manžel v té komoře (jestli to píšu správně)? Občas jsem to zahlédla v televizi, má to opravdu dobré výsledky! Přeju hodně sil, na tobě je teď toho moc ~6~

Jinak naši školu popsala Bobýsek ~:-D, Vojta školu zrovna nemiluje, ale je vidět, že má radost, když se mu něco daří. Zatím dostal jen jednoho šklebícího smajlíka, bylo to u psaní teček, čárek jako krátkých a dlouhých slabik pod obrázek. Opravoval, gumoval, ale slabě podle mě, takže v konečném výsledku se v tom učitelka nevyznala, napsala otazník a dala šklebouna. Ty známky jako 3 a víc, to mi připadá pro děti opravdu hodně stresující, u nás Bobýsku asi trojky učitelka nedává, že?

Jo a mám první rodičovské selhání, zapomněla jsem na včerejšek vystřihnout slabiky SA, SE, SI, SO, SU ~8~ A k tomu jsem ještě nepodepsala čtecí úkol ~d~ Tak to mám napsané červeně v Živé abecedě: Vystřihněte slabiky SA
Ptala jsem se Vojty, co na to učitelka říkala, tak usilovně přemýšlel a pak řekl: Jejda, tak co s tím uděláme? ~R^

No a nemoci - Vojta sice ještě nebyl "nemocný", ale s kraťoučkýma přestávkama pořád smrká, pokašlává, nebo i víc kašlal. Minulý týden konečně přestal, ale v neděli se ozval zase kašel, myslela jsem, že mě odvezou - Oli, u nás se vozí do Kroměříže ~t~

No a Adrianka měla minulý týden atb, k tomu se přidala i laryngitida. (kašel, pak horečeka, hodně škaredý zarudlý krk, skoro snad i afty, atb, přes víkend se přidala ta laryngitida).
Naštěstí ani jednomu to nesedlo na průdušky, s tím jsme mívali v minulosti dost problém. Třeba tak zabírají ta homeopatika, pořád je dětem dávám.

Maesta a zlatíčka 15791
5.11.2013 23:24:30
Zuzo - zvládejte, bacilky pošlete pryč - což je v tomto období dost těžké...a navíc jste oslabení ps. i fyz.. Naděje je vždy, jen věřit jí! Opatrujte se!
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 17337  [Dalších 17247 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.