Zuzi, to jsem moc ráda, že se manžel zlepšuje! Bude v pořádku, uvidíš! Vánoce už budou veselé, jen to teď musíte zvládnout a překonat
Leni, Luci, držím pěsti, ať se vašim klukům daří! Já mám s Vojtou zase problém s mluvením, logopedie... V řeči pořádně nepoužívá např. ž, sem tam taky š (číslo 6 mu například dělá problém), samozřejmě r a ř. Nejhorší ale je, že kolem šestých narozenin začal koktat, nebo zadrhávat, já nevím, jaký je v tom rozdíl, věřila jsem, že to přejde, protože už víc jak před rokem to jedno období měl, ale přešlo to asi po měsíci nebo dvou. A teď už je to snad půl roku
Naštěstí on se s tím nějak netrápí, aspoň to nedává najevo, ale myslím, že ani vnitřně se tím netrápí, povídá rád i před dětma.
Bobýsku, to je teda sranda, že sedí teď spolu v lavici
Vojta to doma prohodil, ale musela jsem z něho tahat podrobnosti a stejně nic nevím. Říkal, že je rád
, že je Marťa lepší než Verča, že ho pořád rušila a opisovala, že dokonce učitelka dala mezi ně desky na písmenka (prý kvůli Verči, tak snad nekecá
).
Ještě jsem si vzpomněla, že prý na naší škole dávají všem prvňáčkům na vysvědčení jedničku, v pololetí. Říkala to známá, tak nevím, jestli je to pravda.