Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bberi | 40972 |
19.12.2011 15:35:44
Evčo:no,vidíš,tak třeba to vyhraješ ty
Carrol. to je děsný takovej chlap Já si musela dát po o 20 neb jsem byla děsně unavená, no neva, kdyžtak budu v noci koukat na telku Odpolko musím ještě spáchat tu porkovou polívku,porek se tu na mě směje |
jezinečka | 105196 |
19.12.2011 15:27:22
Hoj holky,
tak já dnes absolvovala opět zubařku, tak mi provizorně spravila zoubek a pak naběhnu po šestinedělí... to bude porod (třetí), zítra ještě na monitor a pak do Štědrého dne klid od doktorů teda doufám!!! Evi, Beri, máte ty porodní cesty hezky připravené, jen tak dál Markét, není divu, že je ti těžko... ono stačí jedno v bříšku natož ty ten tvůj páreček, tak se šetři, ať užiješ pohodové Vánoce, ale to ne, viď pečeme, vaříme jojo... Holky, já mám nějakýho hroznýho aktivistu v tom břiše, to jsou pohyby, co provádí, pořád mi tam jezdí někde nějaká končetina... včera mi tak strašným způsobem dloubal v třísle, že jsem ho musela usměrňovat taky dloubáním, to je vám taková bolest!!!! Kamarádka včera nevěřila když jsme pozorovali jak se mi ukrutně vlnilo břicho... na to nějak nejsem zvyklá Jinak já teda spím kupodivu docela dobře možná i tím, že chodím spát později, tak jsem unavená a zaberu hned, akorát ráno se vzbudím a je mi líto, že už je ráno a říkám si, že bych ještě chrupkala třeba 2 hoďky. Dnes v noci jsem ani nebyla na záchodě, jak tvrdě jsem spala a mám pocit, že jsem se snad vzbudila v té samé poloze, ve které jsem usnula. Je to divné, ale mě až teď občas přijde jak kdybych nebyla těhule, ano, je to třeba jen na pár minut, ale je to divný, co? ve 36.týdnu Tak přeji hodně sil na zvládání vánočních příprav a zároveň konce těhulkování |
Pippi | 108434 |
19.12.2011 15:23:31
Holky, já se přiznám, že chvílemi doufám, že už to na mě přijde. Dneska ráno mě bolelo břicho i záda a já jsem si říkala dobrý, vyspalá jsem a sílu budu mít (no, spala jsem asi 5 hodin, déle jsem nemohla) a do Vánoc bych byla doma Takže se vsadím, že nakonec budu ještě přenášet do poloviny ledna. Zítra jdu do porodnice, tak mi tam snad řeknou víc, jestli se prcek chystá nebo nechystá. Na druhou stranu mi to těhotenství asi bude chybět, jak tu někdo psal. Ten pocit, že mám v břiše miminko, že se hýbe, že se na něj strašně těším a chystám pro něj to nejlepší... je neuvěřitelně krásnej.
|
Evca | 118599 |
19.12.2011 15:09:22
Jee, Carol, mne jsi tim potesila. Ja uz bych to chtela mit za sebou. No uvidim. Ale nejak citim, ze to nebude tak sup sup. Na tento tyden to nevidim.
Jinak si myslim, ze nez mit doma blbce, tak bych radsi byla sama a zvladla to s podporou rodiny. Nejtezsi je prestat doufat a uvedomit si, ze to lepsi nebude. Preji, at na to svagrova prijde, co nejdrive a neztraci drahocenny cas. Ja jsem tu usla na 2 hod, tak jsem jak oparena. 5 hod spanku/den neni moc. Asi se pujdu projit a pak to jeste zabalim. |
Carolla | 68600 |
19.12.2011 14:39:02
Ahojte všechny po víkendu, moc toho teď ani nenapíšu, protože nemám moc čas dočítat, ale aspoň něco jsem přečetla,no a jak vidím,tak už jste všechny rozbolavělé, takříkajíc "na spadnutí". No holt se to blíží, v sobotu máme Štědrý den,no a potom už se to začne rozjíždět.Holky,na jednu stranu se těším,na druhou mám trochu strach. Evčo, ty jsi otevřená na 2cm,to už je také začátek, aspoň jak já to vidím (kdyby ne,tak mě opravte),čípek zanikl a ty se začínáš otevírat.Já když jsem byla v porodce s porodníma bolestma po třech minutách, tak jsem byla otevřená na 1cm.Ale to je tak individuální, můžeš s tím běhat ještě třeba 2 týdny a nález může být stále stejný.No a také třeba zítra už to začne. Mimi se už dere na svět, co naděláš
Jinak víkend v klidu, byly jsme na filmu Kocour v botách, 3D, no měla jsem zážitek, neskutečné, ale trochu nám to zkazil manžel od ségry od manžela,on žárlil jako prase,že Manu vzal vlastní ségru do kina a ještě jí a malé zaplatil vstupné.Vlastní ségře.Máme ji moc rádi, bylo to fajn,ale ten magor hlídal tu mladší a otravoval,že ona z toho neměla nic.No a včera pourážel celou rodinu,mému manželovi vypisoval do buzerantů a podobných nechutností,takže už na ni všichni tlačíme,aby od něho odešla. Bohužel mají spolu dvě holčičky,jedna má 5, druhá rok.Ale on je i nebezpečný a agresivní,takže jí snad bude líp samotné.No jsem zvědavá, jak se to vyřeší. Mám pocit,že všechny tyhle hnusné věci a řešení vztahů se dějí na Vánoce,i já jsem končila s ex na Vánoce,moje ségra také, kamarádka jakbysmet,zvláštní. Jezinečko, s tím vařením bych to neřešila,ti moji dva jí jako ptáčci,takže žádné velké hrnce nepotřebuju, vařím normálně,jako pro dva dospělé. Uvidíme časem No tak pro teď asi vše, jinak jsem na tom stejně jako vy,v noci už poslíci(nikdy jindy jsem je neměla),bolestivé tvrdnutí břicha,spím špatně,už se i těším,až bude venku.No a v sobotu jsem si byla obhlídnout pokoje,kde budu ležet po porodu,no spadla mi brada,je to bomba,přímo hotelový pokoj v vlastní koupelnou a ještě s místností pro návštěvy,televize,internet,no asi se mi odtama ani nebude chtítNo a mám to tam asi pět minut autem.Zapomněla jsem na rozkládací kožený gauč pro manžela,kdyby chtěl se mnou nocovat.Ale tu vymoženost asi nevyužijeme. Tak a prý jen kouse a zase tvořím román, Mambo,jak to děláš, že dokážeš vystihnout třema větama téměř vše, praktická každým coulem |
Evca | 118599 |
19.12.2011 12:38:16
Ahoj holky,
tak se hlasim take po kontrole. Mam po vetsinou dobre zpravy. Jedinou negativni je to, ze jsem za posledni tyden pribrala 1,5 kg. Ach jo. Asi to na tech + 20 kg dotahnu jako moje mama se mnou. Hold genetika. Ted mam od puvodni vahy nabrano uz 18 kg. Jinak jsem otevrena na 2 cm. To je asi to, cemu vy rikate cipek, ze? To jsem taaaak rada. Minuly tyden to byla 0. Takze dal pokracuji s malinikovym cajem a manzel ma taky "naordinovanu" svou porci pricineni se na lehkem porodu. Monitor byl pry uplne skvely, mala je tam dole dost natlacena (coz mi dava dost znat), ale jinak mne mudra malou premerovala (vite, jak mam porad obavy z toho maleho dinosaura) a pry odpovida svemu stari. Jsem 37+6 a mala je nekde na rozmezi 37+3 - 37+5. Holkiiiii, co ja bych za to dala, kdyby mala mela pod 4 kg!!! Co se tyce spani. Pridavam se do party "hekacu". Taky nespim, na dnesek asi 3 hod (pujdu to po o dospat). No, u nas je to s tim jidlem strasne. Oba jsme jedlici.Vecne mame prazdnou lednici. Udelat napr. 1,5l polevky znamena mit obed a 1 z nas ma jeste talir k veceri. Ale tim smitec. Jinak jsem vcera pripravila i tasku male do porodky. Mam pocit, ze proti Vam mam pro ni malo obleceni. Kdyz jak porad nevim, jak bude velka, tak toho nechci kupovat moc. No kdyztak pak nejak vyrazim do bazarku - mam 2 fakt co by kamenem dohodil. |
Bberi | 40972 |
19.12.2011 12:34:44
Markét.jj, ten recept na maso zapečné v troubě myslím znám, dávám tam i cibuli a navrh nědky strouhnu sýr...
no doufám,že porodím,až po Vánocích šlehačkové je den ode dne lepší,když se zaleží je mnamozní |
Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
19.12.2011 12:18:49
Však já jsem tomu mýmu víceméně nařídila, že mi musí natočit jak dítě leze ven, protože mě to zajímá . On to naštěstí chápal, předtím se mohl koukat jak chtěl, ale já bych tam musela mít zrcadlo. A teprve u třetího porodu mě to popadlo (protože, co kdyby byl poslední, žejo?). Tak aspoň jeden záznam mám
Tak mám v troubě poslední plech toho šlehačkovýho cukrovíčka, zatím tedy chválím, jen jsem místo ztuženého tuku dala máslo, protože jednak ho nemám a jednak ho víceméně nepoužívám. Ale výsledek je zatím , půl dávky jsem obalila ve vanilkovém a druhou udělám ve skořicovém. Hlavně jsem nadšená, že se s tím těstem perfektně pracuje, ta smetana mu dá super konzistenci, je vláčný a bezvadně se vykrajuje. Takže díky za nový poznatek, jsem zvědavá, co tomu řekne zbytek rodiny, ta nejmladší se oblizuje (a já taky) a mám pocit, že to budu muset hodně rychle odnést na balkon Bberi, tak CS2 to je v pohodě na vícerodičku v tomhle týdnu, ale ono se to pak může změnit z hodiny na hodinu.. Ale přála bych Ti, abys to buď rychle odbila teď před nebo pak až po svátcích My máme dnes k obědu zbytek od včera, což je zapečené věpřové s cibulkou, smetanou a brambory, pokud by měl někdo zájem, velmi jednoduchý recept a dělá se sám v troubě (včetně přílohy), takovéhle obědy mám ráda Už na mě pípá trouba tak musím běžet |
Bberi | 40972 |
19.12.2011 11:14:48
jo a nad tím jídlem jsem taky přemýšlela,že nám za chvíli nebudou stačit hrnce a to jsme jen 3, mm děsně sní,taky je oplácanej...málokdy nám něco zbyde
|
Bberi | 40972 |
19.12.2011 11:13:35
Markét.jj, jako spojka s personálem byl m taky užitečnej a u tlačení mě povzbuzoval,že už vidí hlavičku,což mně moc pomohlo a držel mě nohu,měla jsem ji za něj nějak opřenou...
Kdyby mě fotil či nedejbože natáčel bych ho ais zabila! Ale jak lezi mimino ven,to bych se taky ráda podívala.Ale to on by asi nenatočil... Jinak se mi spalo báječně, koupila jsem ten porek na polívku a budou špagety jen s klobáskou, protlakem a sýrem. Venku blázinec,lidi lítaj,jak šílení, tak jsem pokoupila nějaký jídlo a ani se nehnu. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.