Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Evca | 118599 |
18.12.2011 13:11:40
ahoj holky,
jateda mela noc. V 1 vzhuru, ve 3 vzhuru - ponocovala do 5, v 8 vzhuru a pak teda spala do 11:30. Bolelo mne vsechno. Jsem tu ted jak oparena. Manzel kuchti obed, ja bych na to dnes nemela. Taky se snad dnes dostanu ke sbaleni veci pro malou. Asi by to nebylo uplne od veci. |
Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
18.12.2011 12:31:37
Lupi, už jsem měla o tebe strach jeslti se něco neděje, jsi tu dlouho nebyla.
Já jsem se pustila do přestavby té ložnice, právě jsem donutila MM aby mi přendal ty skříně a jdu se hrabat v tom šíleném bordelu, to vám snad i vyfotím jako před a po. Ještě jsem to chtěla vymalovat, ale prdím na to a uděláme to na jaře. Já už mám kufr zbalený, ještě tedy kosmetické potřeby a je to. Pro mimi mám připravené oblečky na cestu domu, vyprala jsem tašku na kočárek a připravím to do toho. Ještě poprosím mm aby sundal autosedačku, hlubokou korbu a vaničku z půdy a překontroluju jestli to není třeba ještě přemáchnout. Tak jsem si dala ještě tu chlebovku a jdu na to, jo a dostala jsem šílenou chut na nakládaný hermelín a ty křenové rolky. A já dokud si to nedám tak mě to nepustí. |
Lupitka a Kubíček a ? | 73127 |
18.12.2011 11:28:35
Hezkou nedeli
teda to snad ani neni v silach cloveka, aby to vse precetl ale jak rika muj pritel, zenska vydrzi vic jak clovek, takze i tohle zmaknu Tak jen reaguji na Majdali, ja taky jeste namam pripravenou tasku, ale dneska ji chci aspon trosku mit. V noci mi bylo nejako divno, tak zvlastne me bolelo 2x bricho, spala jsem desne v 1 vzhuru a pak po 5 a nemohla jsem za nic usnout. Mambo, jak to delas, ze tak brzo vstanes No u nas se zas zaclo chodit spat az skoro ve 23, Kuba driv neusne, ted ma par dnu urazlivou, ale jak. Zamraci se, da ruce pres sebe a jde trucovat treba pul hodky do pokoje. No vubec nevim co s nim. Ale tak se snazim to prechazet a delat, jako by nic. Uffff. Jinako ze zlaticko. Jinako, mam uz injekce az do sestinedeli. V patek jsem si pekne odnesla z lekarny 6 krabic. Byla jsem jak ty duchodci, si vzdy rikam, kdyz vidim jak jdou z lekarny, jak si nasyslili Hodnoty se po te davce miniheparinu urovnaly uplne. Si rikam, jestli to nemaji vsechny maminky, ze se jim to zvysi a proste tem co maji nejake vetsi dispozice ke srazlivosti je davaji preventivne. Vcera jsme byli jeste pro prebalovaci podlozku, nanoznik na autosedacku, deku a vlozky do podprdy. Byli jsme ve Slune.cz, na netu lepsi ceny, ale teda ty prodavacky, no uz bych tam nesla. Tak neosobni... Byli jsme na nohou 5 hodiny (vcetne obeda v Edenu v pizzerce) byli jsme busem a tramvaji, aby si to Kubasek uzil. No a mne asi pak bylo z toho ouvej. Se mi pak tatka omlouval, ze to vymnouknul, ze jsme meli vzit auto. Ale v pohodicce. Tak vsem drzim palce, at jeste nerodi a zvladaji vse na 1 My peceme kachnu se zelim a knedlikem, jdeme prat nase veci a mimi a poklidime. |
1Majdali | 118921 |
18.12.2011 10:42:56
Dobré "ráno"
holky tak jak poslední dobou spím celkem dobře, tak dnes 4:20 (no já vím mambo, že to je doba ke vstávání, ale já touhle dobou normálně spím :-D) tak jsem si šla udělat šunkové rolky s křenem :-D ještě že jsem koupila šlehačku :-D .... potom se mi zase krásně usínalo jinak jezi já jsem taky slaměná vdova ... můj mm je pryč už třetí týden za sebou .. byl doma jen asi 2x, že za mnou přijel v 21:00 a ráno v 6 zase mazal do pryč ... spíš mě děsí, že asi bude mít práci od 29.12. do 8.1. a to už nebude jen na druhé straně republiky, ale v Chorvatsku .. a to si říkám, že už je termín celkem blízko tak snad si malinká neusmyslí, že by chtěla ven v tomto termínu .... a koukám s tou taškou jsem asi poslední co? já jí ještě ani nevyndala ... chjo tak já to třeba dnes napravím .. |
jezinečka | 105196 |
17.12.2011 22:42:16
Holky, já mám dnes nějakou divnou náladu.
Sama doma, přítel má celý víkend noční dvanáctky, tak jsem opět taková slaměná vdova No, ale zítra má přijet kamarádka se skoro ročním chlapečkem, tak pořádně pokecáme, viděla jsem ji naposled někdy v léťe. Má mi přivézt taky ještě nějaké věci na mimíska, tak jsem zvědavá... Jinak já zas dnes dobalila tašku do porodky, tak opět další věc ubyla... ale já mám času dost (snad) ..ale radši dřív než pozdě. Taky jsem včera přemýšlela co udělám s malou když to na mě přijde a zrovna nebude nikdo doma (mamka jezdí cca 1x za 14 dní na vékend k příteli, a můj chlap dělá směny...) tak jsem si uvědomila, že mám spoustu možností, jelikož nedaleko bydlí brácha s rodinou, ještě blíž bydlí přítelova ségra a v neposlední řadě přímo tady v paneláku bydlí můj strejda s tetou... tak se mi tak nějak ulevilo, mám totiž obavy, že když mi dr. pořád říká, jak má mimi hlavičku nacpanou v pánvi tak, že to může být rychlé... Stejně sama taky nevím, kdy vyrazit... poprvé mi praskla voda,tak to bylo jasný, ale jinak pak ty kontrakce jsem měla pořád nepravidelné, sice vím, jak byly intenzivní ale nevím po jaké době od začátku vyrazit abych tam nebyla brzy... a to jsem druhorodička... ach jo... tak mě to začíná nějak popadat... a to mám pořád ještě 5 týdnů čas Holky dala bych si jak chlebovku, tak gulášovku (i když z pytlíku)... jsem teď strašně žravá, pořád bych něco jedla, dnes jsem dokonce Žofce ujídala oběd když jsem ji krmila, měla jsem na to takovou chuť a to jsem udělala jen sekanou s bram.kaší... já říkala, že těch mých 17 kg z minulého těhu ještě doženu Tak já asi končím... mějte se a užívejte si poslední chvíle těhulování i když jsou těžké a někdy bolestivé, pak vám to bude chybět (můžu potvrdit vlastní zkušenost ač to nechápu) |
Evca | 118599 |
17.12.2011 21:36:46
Ja si udelala gulasovku - teda jen z pytliku, ale i tak dobre.
Sepsala jsem i manzovi nejake instrukce k porodu a nechala ho precist kapitolu o prekotnem porodu (ac si myslim, ze mne se to tykat nebude; ale tak lepsi byt pripraven nez pak panikarit.) |
17.12.2011 20:57:42
Tak jsem se napucla chlebovou polévkou už dlouho na ní mám chit.
MM je na vánočním večírku a zdá se mi, že dneska bude spát na gauči normálně nepije, proto na to nejsem vůbec zvykla, tak si to bude muset odtrpět na gauči |
17.12.2011 19:29:50
Pipi já dělám nápln do vosích hnízd: 60g másla, 1 žloutek, 50g cukru, trošku vanilkového cukru, rum podle chuti. S tím rumem bych se nebála, je ho tam malinko.
A ještě mám jednu: 2 celá vejce našlehat nad parou s 250g cukru, po vychladnutí vmíchat do 250g másla a 5 lžic rumu, ale ten tam nutně asi být nemusí. Market, jsi obdivuhodná, protože když si představím to tvoje obr břicho a že jsou tam prcci dva tak to je šílený. Takže u tebe je stěžování si na místě. No ono u všech, ale u tebe dvojnásob. |
Bberi | 40972 |
17.12.2011 18:46:48
Pippi:Ok budu se na to dívat jinak
mm je jak milius,maká,až se z něj kouří,jinak je děsně pomalej,ale dneska super to víš,josu to jen chlapi,někdy je to s něma těžký |
Pippi | 108434 |
17.12.2011 18:40:48
Evčo třeba pak půjde ven jedna radost, když se tak dlouho připravuje
Markét, jak píše Evča, tobě patří dvojnásobný obdiv Bberi, nedobře se na to díváš. Když bude některá z nás rodit o Vánocích, určitě nadstandard volný bude holky, mě dneska strašlivě rozčiluje ten můj. Máme hodně rušný víkend, potřebujeme dodělat byt, takže on maluje, já vařím a šůruju. On je šikovnej a se vším si poradí, ale když se do něčeho pustí, je to s ním k nevydržení. On má v tu ránu pocit, že je jedinej na světě, kdo něco dělá a je strašně protivnej. Uprostřed přípravy oběda jsem s tím mrskla a šla pryč. Pak jsem to dodělala k večeři, ale je to s ním někdy fakt hrůza. K tomu cukroví - já asi do Vánoc sním všechny rohlíčky, jsou fakt dobré Markétko Ještě bych brala tip na náplň do vosích hnízd, my doma jako náplň smícháme salko s rumem, chutná to jak vaječňák, ale teď když jsem těhotná, tak se mi nechce dělat alko náplň |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.