Holky, já mám dnes nějakou divnou náladu
.
Sama doma, přítel má celý víkend noční dvanáctky, tak jsem opět taková slaměná vdova
No, ale zítra má přijet kamarádka se skoro ročním chlapečkem, tak pořádně pokecáme, viděla jsem ji naposled někdy v léťe. Má mi přivézt taky ještě nějaké věci na mimíska, tak jsem zvědavá...
Jinak já zas dnes dobalila tašku do porodky, tak opět další věc ubyla... ale já mám času dost (snad) ..ale radši dřív než pozdě
. Taky jsem včera přemýšlela co udělám s malou když to na mě přijde a zrovna nebude nikdo doma (mamka jezdí cca 1x za 14 dní na vékend k příteli, a můj chlap dělá směny...) tak jsem si uvědomila, že mám spoustu možností, jelikož nedaleko bydlí brácha s rodinou, ještě blíž bydlí přítelova ségra a v neposlední řadě přímo tady v paneláku bydlí můj strejda s tetou... tak se mi tak nějak ulevilo, mám totiž obavy, že když mi dr. pořád říká, jak má mimi hlavičku nacpanou v pánvi tak, že to může být rychlé... Stejně sama taky nevím, kdy vyrazit... poprvé mi praskla voda,tak to bylo jasný, ale jinak pak ty kontrakce jsem měla pořád nepravidelné, sice vím, jak byly intenzivní ale nevím po jaké době od začátku vyrazit abych tam nebyla brzy... a to jsem druhorodička... ach jo... tak mě to začíná nějak popadat... a to mám pořád ještě 5 týdnů čas
Holky dala bych si jak chlebovku, tak gulášovku (i když z pytlíku)... jsem teď strašně žravá, pořád bych něco jedla, dnes jsem dokonce Žofce ujídala oběd když jsem ji krmila, měla jsem na to takovou chuť a to jsem udělala jen sekanou s bram.kaší
... já říkala, že těch mých 17 kg z minulého těhu ještě doženu
Tak já asi končím... mějte se a užívejte si poslední chvíle těhulování i když jsou těžké a někdy bolestivé, pak vám to bude chybět (můžu potvrdit vlastní zkušenost
ač to nechápu)